BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHepsiburada’dan HAÇİKO’nun barınağına ziyaret----

Hepsiburada’dan HAÇİKO’nun barınağına ziyaret

Hepsiburada’dan HAÇİKO’nun barınağına ziyaret
04 Ekim 2023 - 14:06 www.finansgundem.com

Hepsiburada, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde HAÇİKO’ya mama bağışında bulunarak ‘HepsiGönülden’ gönüllüleriyle HAÇİKO’nun barınağını ziyaret etti.

E-ticaret markası Hepsiburada, ‘Hepsi daha yaşanabilir bir dünya için’ diyerek toplumsal fayda çalışmalarına devam ettiğini duyurdu. Bu kapsamda marka, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel 1998 yılından beri sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışan sivil toplum kuruluşu HAÇİKO’ya mama bağışında bulunurken, HepsiGönülden gönüllüleriyle birlikte de HAÇİKO’nun İstanbul Çekmeköy’de bulunan barınağını ziyaret etti.

Barınak ziyareti sırasında Hepsiburada gönüllüleri, barınaktaki canlılarla eğlenceli vakit geçirirken hayvanların bakımı ve sağlığı hakkında da bilgi alarak HAÇİKO yetkilileriyle sohbet etti.

FARKINDALIK SAYFASI OLUŞTURULDU 

Hepsiburada, ‘Satın Alma Sahiplen’ vurgusu da yaparak, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel platformu üzerinde hazırlanan ve barınaktaki canlıların fotoğraf ve isimlerinden oluşan farkındalık sayfası ile müşterilerin barınaktaki sahipsiz canlara yuva olmaları konusunda teşvik edilmesi amaçlandı. 

Ayrıca Hepsiburada çalışanları 4 Ekim günü ofise kendi evcil hayvanlarını getirerek, hayvan dostu bir ofis ortamı yarattı.

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, 2023 Heroes Kadın Liderler Küresel 100 listesine seçildi

 

Hepsiburada 2023’ün yaz alışveriş trendlerini açıkladı

 

Hepsiburada’ya Brandon Hall Excellence Awards’tan 4 Ödül

 

Hepsiburada’dan can dostlarımıza destek

 





YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)