BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP'lilere Ankara'da bıçaklı saldırı----

HDP'lilere Ankara'da bıçaklı saldırı

HDP'lilere Ankara'da bıçaklı saldırı
15 Haziran 2015 - 23:09 www.finansgundem.com

Ankara’da HDP için anketörlük yapan Merve T. ve Mahmut Ç. isimli 2 kişi kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı

HDP için anketörlük yapan iki kişi Ankara'da bıçaklı saldırıya maruz kaldı

Olay akşam saatlerinde Büklüm Sokak’ta bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Merkezi’nin yaklaşık 150 metre aşağısında bulunan Kavaklıdere Ortaokulu önünde meydana geldi.

İddia göre, HDP için anketörlük yapan Merve T. ve Mahmut Ç. isimli 2 görevli parti binasından çıkıp aşağı istikametine yaya devam ettiler.

Bir süre sonra kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 2 görevlinin önleri kesildi ve bıçaklı saldırıya uğradılar.

Saldırı sonrasında görevliler yaralanırken durumun haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

2 yaralı hastaneye kardırılırken, polis ekipleri ise kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre, yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)