BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHatay Büyükşehir Belediyesi'den içme suyu açıklaması----

Hatay Büyükşehir Belediyesi'den içme suyu açıklaması

Hatay Büyükşehir Belediyesi'den içme suyu açıklaması
04 Mart 2023 - 11:55 www.finansgundem.com

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşanan içme suyu problemiyle ilgili olarak "Antakya, Defne ve Kırıkhan ilçelerimizde enkazdan kaynaklı su verilemeyen bölgelerde sokak çesmeleri ile de vatandaşa kullanma suyu ulaştırılmaktadır." açıklamasını yaptı

Sosyal medyada içme suyu sorunuyla ilgili pek çok paylaşım yapılırken Hatay Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "Hatay'ın özellikle Defne ve Antakya ilçelerinde şişe olarak ambalajlanmış içme suyuna ulaşım konusunda Belediyemize hemşehrilerimizden yoğun talep olmaktadır." denildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi şubat ayında meydana gelen depremlerde büyük hasar alan kentteki su ihtiyacı konusunda açıklama yaptı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Hatay genelinde yaklaşık 600 kuyu ve 2 içme suyu arıtma tesisi (Karaçay ve Yayladağı) ile Harbiye, Beşikligöl, Hidirbey, Akçay Eğricek, Bükünsuyu, Pinarbaşi, Arabingölü, Avcılar, Haymaseki kaynağından içme suyu temini sağlanmaktadır.

Tüm sular klorlanarak şebekeye verilmekte olup analizleri İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.

Herhangi bir olumsuz sonuç çıkması halinde HATSU'ya bildirilmekte ve kaynak kapatılmaktadır. (Arabın gölü analiz sonucu olumsuz çıktığı için uyarılmış yapılmış olup şu anda bu kaynak yeni tahlil sonucu çıkıncaya kadar kullanılmamaktadır.)

Antakya, Defne ve Kırıkhan ilçelerimizde enkazdan kaynaklı su verilemeyen bölgelerde sokak çesmeleri ile de vatandaşa kullanma suyu ulaştırılmaktadır.

Hatay'ın özellikle Defne ve Antakya ilçelerinde şişe olarak ambalajlanmış içme suyuna ulaşım konusunda Belediyemize hemşehrilerimizden yoğun talep olmaktadır."

Konuyla ilgili sosyal medyada da birçok paylaşım yapılırken, kent için içme suyunun acilen tedarik edilmesi konusunda çağrılarda bulunuluyor.(ekonomim.com)

Hatay Valiliği açıkladı! Kimler idari izinli sayılacak?

 

Hayalet şehir Hatay'dan geriye kalanlar

 

Elbistan’da ticarete can suyu: Konteyner çarşılar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)