BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHarika Avcı: Can güvenliğim yok----

Harika Avcı: Can güvenliğim yok

Harika Avcı: Can güvenliğim yok
20 Temmuz 2016 - 15:11 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz günlerde evi kurşunlanan ve zor günler geçiren Harika Avcı, konuyla ilgili emniyete giderek ifade verdi.

Şarkıcı, Harika Avcı, önceki gün Etiler Karakolu’ndan çıkarken görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde evi kurşunlanan ve zor günler geçiren Harika Avcı, konuyla ilgili emniyete giderek ifade verdi.

Başında ki bant, elinde bulunan darp ve ifade raporu dikkat çekti. Oldukça halsiz ve konuşmakta zorluk çeken Avcı, yaşadığı olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Avcı; “Evimin camını kırarak içeri girdiler. Cam kırıkları göğsüme ve başıma geldi. Ayrıca ayaklarımda da yaralar mevcut. En son çalışma yaptığım ortamda ki bir kişinin azmettirmesi sonucu bu olaylar yaşandı.”

'Eski sevgilisiniz yapmış olabilir mi? sorusuna  Avcı; “ Benim sevgilim yok ki. Kağıt üzerinde olan İbrahim Bey şu an hapiste. Bahsettiğiniz kişi Yasin Kavak ise benim o kişiyle ilişkim bile yok. Şu anda benim ciddi anlamda can güvenliğim yok arkadaşlar. Şahıs tekrar gelebilir. Buradan sesleniyorum. Cumhurbaşkanımız bir şekilde bu işe el atsın ve beni korusun.” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)