BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamzaoğlu'ndan 'Burak' açıklaması----

Hamzaoğlu'ndan 'Burak' açıklaması

Hamzaoğlu'ndan 'Burak' açıklaması
25 Ağustos 2015 - 02:27 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın hocası Hamzaoğlu, Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor'a Türk Telekom Arena'da 2-1 mağlup oldukları maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Maçı kazanmak istiyorduk ama 2 haftadır şanssız goller yiyoruz. Kötü bir başlangıç yaptık lige. Bundan sonra 32 hafta var. Kimse merak etmesin, biz yine eski günlerimize döneriz. Eksiklerimiz var, bunu da görüyoruz. Üzüldük bugünkü mağlubiyete tabii ki."

"Muslera'nın hatası değil"

"Muslera'nın geçen sene yaptıkları göz ardı edilemez. Savunma hata yapar, kaleci var, ama kaleci yaptı mı arkada kimse yok. Muslera her maç böyle olacak diye bir şey yok. Onun hatası değil. Burada bir hata varsa önce bizim hatamız. Bütün istatistikler bizi gösteriyor ama, her şeye rağmen buradan galip çıkamıyorsak bizim hatamızdır. Bazı maçlarda top içeriye girmez. Osmanlıspor'u da tebrik ediyorum. Açık vermemeye çalıştılar, iyi oynadılar."

"Burak'ı çıkardım çünkü..."

"Doğal olarak taraftar tepki verdi. Mağlup durumdayız ve bir santrofor çıktı. Burak'ı çıkardım çünkü öndeki savunma pozisyonunu almamasından dolayı rakip üzerimize geliyordu. Umut'u koşan bir oyuncu olarak kullanmayı tercih ettim, alan da açması için. Pozisyonlarımız da vardı, denemelerimiz oldu, ama sonuçlandıramadık."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)