BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriHalkbank'tan 1 milyarlık ihraç!----

Halkbank'tan 1 milyarlık ihraç!

Halkbank'tan 1 milyarlık ihraç!
27 Aralık 2013 - 16:33 www.finansgundem.com

Talep miktarı planlanan halka arz değerinin 1.6 katını aştı

Halkbank’ın 23–25 Aralık arasında gerçekleşen bono halka arzına gelen talep miktarı planlanan arz değerinin 1.6 katını aştı.
Halkbank'tan yapılan açıklamada 750 milyon lira olarak planlanan ihraç değerinin 1 milyar liraya  yükseltildiği belirtildi. Halkbank Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Uysal, “Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olarak kazançlı yatırım ürünlerini müşterilerimizin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. Bankamızın bu kapsamda altıncısını gerçekleştirdiği bono ihracını başarıyla tamamladık. İhracımıza gelen yatırımcı talebi ihraç edilmesi planlanan miktarın önemli ölçüde üzerinde olduğundan ihraç tutarımızı yükselttik. Bu sonuç müşterilerimizin bankamıza duyduğu güvenin kanıtıdır. Halkbank bu güvenden aldığı güçle faaliyetlerine aynı kararlılıkla devam edecektir” dedi.
20 Haziran 2014 vadeli Halkbank bonosunda basit faiz % 9.13, bileşik faiz % 9.35 olarak gerçekleşti. Bonolar 175 gün vadeli olarak işlem görecek. Bono ihracından yurt çapındaki sabit getirili menkul kıymet yatırımcıları ve mevduat müşterileri yararlanabilecek.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sabır 28 Aralık 2013 02:34

    Halkımız bu büyük bankaya güven oyu vermiştir, dış mihraplara ve iç işbirlikçileri hainlere kapak olsun....

  • Iyi ama?28 Aralık 2013 02:12

    Murat bey çok iyi bir insan. Bu görevi hakkıyla yapar. Murat beye bir sözümüz yok ama bundan sonra genel müdür ataması yapılırken bölge müdürü şube müdürü olmuş en az 3 yıl şube müdürlüğü yapmış olanlar genel müdür olsa daha iyi olur. Kredi dosyasını müşteriyi ve pazarlamayı bilmeyen bir Allah'ın kulunu daire başkanı genel müdür yardımcısı ve genel müdür yapmamak lazım. Bakın iş bankasına adamlar şube müdürünü yönetim kurulu üyesi yapıyor.