BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHalil Umut Meler hakemliği bıraktı----

Halil Umut Meler hakemliği bıraktı

Halil Umut Meler hakemliği bıraktı
12 Aralık 2023 - 10:10 www.finansgundem.com

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında 1-1 sona eren maçın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Bu olayın ardından Meler, hakemliği bırakma kararı aldığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Bu olaydan sonra Halil Umut Meler, hakemliği kararı aldığını açıkladı.

HALİL UMUT MELER: 'BU İŞ BENİM İÇİN BİTTİ!'

Uğradığı saldırı sonrası Ankara’da özel bir hastanede gözetim altına alınan Halil Umut Meler’in moralinin son derece bozuk olduğu ve kendisini ziyarete gelen hakem arkadaşlarına, “Bu iş benim için bitti. Artık devam edemem” dediği ifade edildi. Gençlik ve Spor Bakanı, İçişleri ve Adalet Bakanı’nın Meler’e yakınları aracılığı ile telefonla ulaştığı ve sağlık durumu hakkında bilgi aldığı bildirildi.

Ankaragücü Başkanı Koca adliyeye sevk edildi

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı: Tüm maçlar ertelendi

 

Erdoğan, hakem Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı

 

Türk futbolunun kara günü: Başkan, hakeme yumruk attı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.12 Aralık 2023 11:07

    HAKEMLERE TEHDITVARİ PARMAK SALLAYAN ANTRÖNERLER TV YORUMCULARI DA MESLEKLERİNİ BIRAKSIN NEREDEYSE GÖZÜ CIKACAKMIŞ YUMRUK ÇENESİNE GELSE ÇENE YERİNDEN OYNAR BİRKAÇ YIL/SÜRE SONRA DİŞLERİNİN TAMAMI ÇÜRÜRDÜ ŞİDDET TOPLUMU OLDUK MAALESEF