BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHakemler: Futbol konuşacak ve düşünecek halimiz yok----

Hakemler: Futbol konuşacak ve düşünecek halimiz yok

Hakemler: Futbol konuşacak ve düşünecek halimiz yok
12 Aralık 2023 - 10:29 www.finansgundem.com

Halil Umut Meler'e gerçekleştirilen saldırı sonrası hakemler ortak açıklama yaptı. Açıklamada "Yaşananları herkes gördü. Şu anda futbol konuşacak ve düşünecek halimiz yok" denildi.

Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sahaya inen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e saldırarak yumruk attı. Yaşanan olayın ardından Meler kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan Halil Umut Meler’e hakem arkadaşları destek verdi. Hastanede bir araya gelen hakemler, Meler’i ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra açıklama yaptı.

ARDA KARDEŞLER: HALİL UMUT MELER'İN YANINDAYIZ

Hakem Arda Kardeşler, yaptığı açıklamada, "Herkes gördü, söyleyecek hiçbir şeyimiz yok, tüm hakemler olarak toplandık. Federasyonumuz ve Merkez Hakem Kurulu yaşanan olayın arkasından alacağımız her kararda bizi destekleyeceklerini belirterek tüm ligleri ertelediler. Ancak şu anda zaten hakemlik ve futbol konuşacak veya düşünecek halimiz yok. Şu anki tek önceliğimiz arkadaşımız Halil Umut Meler'in, bir an önce sağlığına ve ailesine kavuşmasıdır. Halil Umut Meler'in yanındayız. Bundan sonra kendisinin sağlığına kavuştuğunda tüm hakemler olarak tekrar bir araya gelerek, kendisiyle birlikte geleceğimiz ve kariyerimizle ilgili alacağımız kararları tekrar sizlere açıklayacağız" diye konuştu.

Hakemlerden ortak açıklama: Geleceğimizle ilgili karar vereceğiz - 1

METE KALKAVAN: ÖNCELİĞİMİZ ARKADAŞIMIZIN BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞMASI

Hakem Mete Kalkavan ise "Hakkında iftira atılması, küfür edilmesi, temelsiz yalanlar uydurulması serbest olan tek kurum maalesef hakemlik kurumudur. Tamamen insani olan hata yapabileceğimiz gerçeği, ortadan kalkmıştır hiçbir meslek sahibi mesleğini icra ederken, bu kadar hakaret ve müdahaleye maruz kalmamıştır. Hakemlerin sessiz kalmasının sebebi üzerlerine atılan iftiralardan korkmamaları değil mesleklerine olan saygılarıdır. Bugün daha net görülmüştür ki, mesleğimize duyduğumuz saygı resmen bize karşı bir şiddet sarmalına dönüşmüştür. Önceliğimiz arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşması ve ailesine ulaşmasıdır. Bahsettiğim sürdürülemez ortamın çözümü için atılacak adımların özellikle takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

3 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Hakeme saldırıda bulunan ve dün akşam saatlerinde gözaltına alınan K.Ç. ve Ş.Y.Ş. de Ankara Batı Adliyesine getirildi. Bu arada, soruşturma kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ve spor şubesi ekipleri, Sincan'daki Batı Adliyesi çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Türk futbolunun kara günü: Başkan, hakeme yumruk attı

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı: Tüm maçlar ertelendi

 

Erdoğan, hakem Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı

 

Halil Umut Meler hakemliği bıraktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)