BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiHakan Plastik George Fisher'ın oldu----

Hakan Plastik George Fisher'ın oldu

Hakan Plastik George Fisher'ın oldu
08 Mayıs 2013 - 11:27 www.finansgundem.com

Türkiye'nin en büyük plastik boru üreticilerinden Hakan Plastik'in çoğunluk hissesi İsviçrelilerin oldu

Türkiye'nin önde gelen plastik boru üreticisi Hakan Plastik'in çoğunluk hissesi, İsviçreli boru üreticisi George Fisher şirketine satıldı. Satın almanın Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
Temeli 1965’te atılan Hakan Plastik, İstanbul Sanayi Odası’nın son açıkladığı 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine 177 milyon 429 bin TL ciro ile 443’üncü sıradan girmişti. Şirket, alt yapı, üst yapı ve tarımsal boru üretimi yapıyor.
5 BİNDEN FAZLA ÇALIŞANI VAR
George Fisher'den yapılan açıklamada Hakan Plastik'in Türkiye, Orta Doğu ve Doğu Avrupa bölgelerinde önemli bir plastik boru sağlayıcısı olduğu ve bu birleşmeyle birlikte söz konusu bölgelere ulaşmak için önemli bir platform oluşturacaklarına vurgu yapıldı.
Anlaşmanın kalan hisselerin de satın alınabileceği opsiyonu ile yapıldığını açıklayan İsviçreli şirket, Hakan Plastik'in mevcut kadrosunda ise bir değişiklik yapılmayacağını açıkladı.
Geçtiğimiz yıl 1.3 milyar İsviçre Frangı ciro yapan Georg Fisher boru sistemleri 100 ülkede 5000'i aşkın çalışanıyla faaliyet gösteriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)