BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHakan Alp’in adı Mazı Hatıra Ormanı’nda yaşayacak!----

Hakan Alp’in adı Mazı Hatıra Ormanı’nda yaşayacak!

Hakan Alp’in adı Mazı Hatıra Ormanı’nda yaşayacak!
28 Mart 2022 - 13:56 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken kalp krizine yenik düşen Hakan Alp'in anısına, Bodrum’un Mazı bölgesinde bir hatıra ormanı oluşturulması için Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol imzalandı.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında, genç yaşta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumarak sevenlerini yasa boğan merhum Hakan Alp anısına, Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Mazı bölgesinde bir hatıra ormanı oluşturulması için Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol imzalandı.

Hakan Alp’in vizyoner kişiliğinin bir hatırası olarak, sevdikleri tarafından anısını yaşatmak için hayata geçirilen bu ormanla, geçtiğimiz yıl yanan ormanlarımızın yerini alacak milli bir değer oluşturulması hedefleniyor. Protokol kapsamında 3 yıllık dönemde ilk etapta, Bodrum Mazı’nın 800 dönümlük bölümünde 100.000 ağaçlık bir orman oluşturulması amaçlanıyor.

Son olarak Yapı Kredi’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Hakan Alp’in anısını yaşatmak üzere oluşturulan projeye, Yapı Kredi başta olmak üzere, Alp’in daha önce görev yaptığı Finansbank ve Denizbank’ın yanı sıra pek çok kurum ve Alp’in sevenleri de destek oldu.

İnsan kaynaklarının duayen isminin hatırasını yaşatmak için hayata geçirilen “Hakan Alp – Hayallerim Hatıra Ormanı”ndaki fidan dikim töreninde, Hakan Alp’in hatırasını yaşatmak için tüm sevenleri bir araya geldi.

Hakan Alp’in adını bu ormanla yaşatmak isteyen sevdikleri; Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün Ziraat Bankası’nın Muğla Şubesi’ndeki TR 32 0001 0002 0147 0365 1450 07 numaralı Özel Bütçeli Gelir Hesabı’na bağış yapabiliyor.

Yapı Kredi Bankası GMY Hakan Alp, hayatını kaybetti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)