BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHadımköy'de yollar kaçak hafriyatla doldu----

Hadımköy'de yollar kaçak hafriyatla doldu

Hadımköy'de yollar kaçak hafriyatla doldu
26 Haziran 2022 - 11:50 www.finansgundem.com

Hadımköy'de sanayi sitesindeki birçok caddeye kaçak dökülen moloz ve inşaat atıkları nedeniyle hafriyat tepecikleri oluştu. Havadan görüntülenen hafriyatların trafik akışını ciddi anlamda tehlikeye soktuğu görüldü.

Hadımköy'de çok sayıda fabrikanın faaliyet gösterdiği Atatürk Sanayi Sitesi içerisindeki çoğu caddede hafriyat yığınları oluştu. Gece saatlerinde, kimsenin olmadığı anlarda kaçak dökülen hafriyatın bazı yerlerde yola taştığı görüldü.

Kamyonların ve otomobillerin sıklıkla kullandığı yolları tek şeride düşüren kaçak hafriyatlar sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler kaza yapmaktan korktuklarını söyledi.

Bazı yollar tamamen kapalı

Mehmet Çelik, "Yaptıkları iş çok ayıp. Yüklü arabalarımız geçiyor. Gizli boşaltıp kaçıyorlar. Yaptıkları insanlığa sığmaz. Ben buna karşıyım. Bazı yollar var hiç giremiyoruz. Karşıdan gelen araba süratli geliyor karşıdan da araba geldiğinde bir tehlike olabilir." dedi.

Kazaya sebebiyet verebilir

Arnavutköy Belediyesinde çalışan Eyüp Soysal "Günlük 8-10 araba kadar kaldırıyoruz hafriyatları. Bazen 15 araba da olabiliyor. Günlük dökülüyor bu sanayi bölgesine. Sanayi bölgesinden döküm yerine gitmek biraz masraflı olduğu için buralara döküp gidiyorlar. Trafik çok tehlikeli oluyor. Çünkü yolun ortasına geliyor. 

Hafriyat döken kamyonların sayısı otuzu buluyor

Onur Çakar, "Önlem almak için gerekirse kamera konulacak. Gerekirse her gün bir belediyeden bir ekip olacak burada. Günde hiç yoksa 20- 30 kamyon hafriyat döküyor. Yolda öbek oluştuğu zaman bir taraf çukur oluyor, arabalar esneme yapıyor" dedi.

Kaçak yapılar yıkıldı... Altından tarih çıktı!

Uzungöl'deki kaçak yapılar yıkılıyor

Kastamonu'daki sel iki ilçeye giden yolları kapattı

Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)