BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDatça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı----

Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı

Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı
24 Haziran 2022 - 09:24 www.finansgundem.com

Marmaris yangınında 60 saat geride kaldı. Alevler İçmeler'e doğru ilerliyor, duman ve küller Marmaris ilçe merkezine ulaştı. Datça-Marmaris karayolu da trafiğe kapatıldı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde salı günü akşam saatlerinde başlayan yangın hâlâ sürüyor. Çöplükte devam eden yangın İçmeler’e ilerliyor. Alevler kuzeyden güneye ilerliyor. Duman ve küller Marmaris ilçe merkezine ulaştı.

Sözcü'den Mustafa Sarııipek'in haberine göre, Datça-Marmaris karayolu da trafiğe kapatıldı.

Meteorolojik verilere göre öğleden sonra rüzgarın etkisi üç günün en yüksek seviyesine çıkması bekleniyor. Rüzgarın hızının 09.00-16.00 arasında saatte 30-40 km’ye çıkacağı öngörülüyor. Sabah 06.00’da havadan müdahale yeniden başladı. Rüzgarın hızının 09.00-16.00 arasında saatte 30-40 km’ye çıkacağı öngörülüyor.

Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) açıklamasına göre 48 helikopter, 13 uçak ile Emniyet ve Jandarma’ya ait 20 TOMA alevlere müdahale ediyor.

Dün gece ise OGM’nin Twitter hesabından şu paylaşım yapıldı:

“Hangi bölgenin hava desteğine ihtiyaç duyduğu, hangi hava aracının nerede olduğu, hangi kara ekibinin nereden müdahale etmesi gerektiği karar destek sistemlerinin yardımı ve uzun yıllar eğitim almış tecrübeli yangın uzmanlarımızın kararlarına göre yapılmaktadır. Orman yangını iki kelimeden oluşan basit bir kavram gibi görünse de tüm personellerimizin hayatı ve mesleğinin bir parçası, ülkemizin düşmanıdır. Bu nedenle Yeşil Vatan için yangınla savaşımızı cansiperane bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz.”

Marmaris'teki yangında şiddetli rüzgar endişesi

 

Bakan Yanık: Marmaris'teki vatandaşlarımız için 200 bin TL aktardık

 

Marmaris'teki yangının faili bulundu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)