BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGoldman Sachs, People Corporation'ı 885 milyon dolara satın alacak----

Goldman Sachs, People Corporation'ı 885 milyon dolara satın alacak

Goldman Sachs, People Corporation'ı 885 milyon dolara satın alacak
15 Aralık 2020 - 11:22 www.finansgundem.com

People Corporation, Goldman Sachs tarafından satın alınacak. People Corporation, satın alma sonrasında Winnipeg, Manitoba'da bulunan şirket ofisinde faaliyet göstermeye devam edecek.

Goldman Sachs Merchant Banking, Kanada merkezli People Corporation'ı hisse başına başına 15,22 $ nakit olarak 1,13 milyar C $ (yaklaşık 885,45 milyon $) bedeller satın alacağını açıkladı.

Satın alma, Goldman Sachs'ın özel sermaye kolu tarafından yönetilen yatırım fonları tarafından gerçekleştirilecek . İş Şirketleri Yasası (Ontario) kapsamında bir düzenleme planı uygulanarak yürütülecek.
People Corporation, Kanada'daki kuruluşlara grup emekliliği ve insan kaynakları hizmetleri sağlamakla ilgileniyor. 1.100 kişilik bir işgücü var.

Goldman Sachs Merchant Banking Genel Müdürü Anthony Arnold şöyle dedi: “People Corporation'ın hikayesinin bir sonraki aşamasının bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. Şirket, zaman içinde organik büyüme sağlamaya yardımcı olan, söz konusu analoğu olan çekici bir müşteri teklifine sahip.
Ayrıca, People Corporation'ın çekirdek ve bitişik pazar sermaye çeşitlerinde dağıtımı ve fırsatlara erişim için sürekli ve anlamlı bir yatırım fırsatı var."
Kanadalı firma için anlaşma, müşteriler, ortaklar ve çalışanlar dahil tüm paydaşların çıkarlarını çıkardıktan sonra alternatiflerinin incelemesini takip ediyor.
İncelemenin, şirketin hissedarları için değeri en üst düzeye çıkarmaya odaklanan kapsamlı bir yol açtığı söyleniyor. 

Goldman Sachs, dünyanın ortak olduğu aracı kurumun açık havada

 

Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Laurie Goldberg, "Kendini alanında ispatlamış, iyi sermayeli ve uzun vadeli bir sahibi olan özel bir şirket olarak People Corporation, sirket lider grup kullanım, grup emekliliği ve İK çözümlerini her birine taşıma taahhüdü ile ilgili olarak yetenek ve teknolojideki ölçeğini hızlandıracak" dedi

Mahkeme ve düzenleyici onaylara çıkması halinde satışın 2021 yılının 1. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.
Satın alma sonrasında şirket, Goldberg ve mevcut üst düzey liderlik ekibi tarafından yönetilmeye devam edecek. Şirket aynı zamanda Winnipeg, Manitoba'da bulunan kurumsal ofisinde faaliyetlerine devam ederken, Kanada'da 40'tan fazla ofisi muhafaza edecek.

Goldman Sachs TCMB'den daha fazla sıkılaştırma bekliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)