BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGoldman, düşük performanslı çalışanlarını işten çıkaracak----

Goldman, düşük performanslı çalışanlarını işten çıkaracak

Goldman, düşük performanslı çalışanlarını işten çıkaracak
08 Eylül 2023 - 08:14 www.finansgundem.com

Goldman, düşük performans gösteren çalışanlarını işten çıkarmayı planlıyor. Bu yılki işten çıkarmalar Banka'nın işgücünün yüzde 1-5'i arasındaki olağan aralığının alt sınırında olacak.

Goldman Sachs Group yıllık personel değerlendirmesinin bir parçası olarak önümüzdeki aydan itibaren düşük performans gösterenleri işten çıkarmayı planladığı öne sürüldü.

Financial Times'ın konu hakkında bilgi sahibi olan kaynaklara dayandığı haberine göre, bu yılki işten çıkarmalar Banka'nın işgücünün yüzde 1-5'i arasındaki olağan aralığının alt sınırında olacak.

Goldman Sachs CEO'su David Solomon, temmuz ayında yatırımcılara yaptığı açıklamada, pandemi sırasında işten çıkarmaları durduran bankanın düzenli performansa dayalı sürecine yeniden başladığını ve 2023'ün sonlarında bunu tekrar yapacağını hatırlattı.

FT, Goldman yöneticilerinin işten çıkarılabileceklerin listesini hazırlamaya başladığını, nihai rakamların halen belirlenmekte olduğunu da yazdı.

Goldman Sachs’ın başı zorbalık yüzünden dertte

 

Goldman Sachs satın almada Çin'in parasını kullandı

 

Goldman Sachs’tan kritik satış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)