BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanlığı: Mülkiye müfettişleri görevlendirildi----

İçişleri Bakanlığı: Mülkiye müfettişleri görevlendirildi

İçişleri Bakanlığı: Mülkiye müfettişleri görevlendirildi
05 Mayıs 2024 - 18:02 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan iddialar için mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiği ifade edildi

İçişleri Bakanlığı, bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar üzerine mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 22 yıldır, yeniden büyük ve güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıldığı belirterek, son 10 ayda 15'i uluslararası, 40'ı ulusal, 78'i bölgesel, 336'sı yerel olmak üzere 469 organize suç örgütünün çökertildiği aktarıldı.

Organize suç örgütleriyle mücadele sürerken bazı sosyal medya hesaplarından, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımların yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara'daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir."

İçişleri Bakanlığı'nda tasarruf için koruma azaltıldı

İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak

Otoyollardan sorumluk İçişleri Bakanlığı'nda

10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında 8 kişi tahliye edildi

"Odacılar" organize suç örgütü çökertildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)