BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiGıda ambargosu ne zaman kalkıyor?----

Gıda ambargosu ne zaman kalkıyor?

Gıda ambargosu ne zaman kalkıyor?
09 Ağustos 2016 - 19:08 www.finansgundem.com

Erdoğan ile Putin'in görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev 'Gıda ithalatı yıl sonuna kadar açılabilir' dedi

Rus haber ajansı RIA’da yer alan habere göre, Ulyukaev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Rusya’nın St. Petersburg kentinde Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Türk gıda ürünlerine yönelik uygulanan ambargonun yıl sonuna kadar kaldırılabileceğini belirten Ulyukaev, Rusya Federasyonu’nun da bu ürünlerin belirli standartları karşılayacağından emin olması gerektiğine işaret etti.

Rusya, 1 Ocak 2016 tarihi itibarıyla Türkiye'den domates, portakal, elma, kayısı, lahana, tuz, brokoli, mandalina, salatalık, armut, kayısı, şeftali, erik, üzüm, çilek, kuru soğan, karanfil, tavuk ve hindi eti ithalatını yasaklama kararı almıştı.

Tarihi zirve sonrası iki liderden ortak açıklama

 

Erdoğan Rusya'da Putin ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)