BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGezi Parkı Twitter'da rekor kırdı----

Gezi Parkı Twitter'da rekor kırdı

Gezi Parkı Twitter'da rekor kırdı
03 Haziran 2013 - 11:17 www.finansgundem.com

Gezi Parkı tweetleri, Twitter'da rekor kırdı

Bir sosyal medya takip firmasının açıkladığı bilgilere göre, eylemlerin zirve yaptığı 31 Mayıs gününde Twitter üzerinden 558.535 kişi, #geziparkı veya 'Taksim' veya 'Gezi Parkı' kelimelerini kullanarak toplam 3.773.730 tweet attı.
Günde 8 milyon arasında tweet’in atıldığı Türkiye'de, Taksim'deki olayların şiddetlendiği 31 Mayıs ve 1 Haziran’da ‘geziparkı',  'Taksim' veya 'Gezi Parkı' kelimeleri kullanılarak atılan tweetler, dünyadaki toplam tweetlerin dörtte biri oldu. Dünya medyasında canlı yayınlanan gösterilerle birlikte, Gezi Parkı sözcüklerinin içerdiği tweet sayısı da dünya medyasında manşetlere taşındı. Gezi Parkı eylemleri sırasında twitter kullanımının engellenmesi için, sinyal karıştırıcı jammer ile bölgedeki mobil internet ve iletişim sistemi engellenmeye çalışılmasına rağmen, göstericiler twitter ile tüm dünyaya haber vermeye çalıştılar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)