BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGenç milyoner yine başardı----

Genç milyoner yine başardı

Genç milyoner yine başardı
23 Ekim 2021 - 12:19 www.finansgundem.com

Henüz 17 yaşındayken geliştirdiği uygulamayı Yahoo'ya satarak en genç milyonerler arasına giren Nick D’Aloisio, 8 yıl sonra Sphere adlı ikinci geliştirdiği uygulamayı da Twitter'a satmayı başardı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan genç girişimci Nick D'Aloisio, 2013 yılında henüz 17 yaşındayken geliştirdiği uygulamayı satmayı başardı. O dönem geliştirdiği Summly adlı uygulamayı 30 milyon dolara Yahoo’ya satan Nick D'Aloisio, kendi servetini yapan en genç milyonerler arasına girdi.

Liseden sonra Oxford Üniversitesi’nde eğitimine devam eden D'Aloisio, burada okul arkadaşı Tomas Halgas’la birlikte yeni bir uygulama üzerinde çalışmaya başladı.

D'Aloisio ve Halgas, 2016 yılında Sphere adını verdikleri bir mesajlaşma uygulaması geliştirdi. Grup sohbetlerine odaklanan uygulama, sosyal medya devi Twitter’ın da dikkatini çekti. The Times’ın haberine göre D'Aloisio, 25 yaşında ikinci uygulamasını da Twitter’a satmayı başardı.

Satış için Twitter’ın ne kadar bir ödemede bulunduğuna dair detay paylaşılmadı.

Aşı yaptırdığı için milyoner oldu

Pandemide Türkiye’de 85 binden fazla kişi milyoner oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)