BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGenç iş insanlarını seçim heyecanı sardı----

Genç iş insanlarını seçim heyecanı sardı

Genç iş insanlarını seçim heyecanı sardı
11 Mayıs 2015 - 13:31 www.finansgundem.com

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği şu sıralar seçim heyecanı yaşıyor...

Türkiye'de genç iş insanlarının örgütlendiği en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri de Genç Yönetici ve İşadamları Derneği'dir (GYİAD). 29 yıl önce Ali Kibar, Ceylan Pirinçcioğlu, İzzet Garih, Leyla Alaton ve Tevfik Yamantürk gibi iş insanları tarafından kurulan GYİAD bu hafta yeni başkanını seçecek.
 
Halen 350 üyesi bulunan derneğin başkanlığını iki dönemdir Burcu Akdarı Toprak yürütüyor. 14 Mayıs'ta İstanbul Zincirlikuyu'daki Avantgarde Hotel'de yapılacak genel kurulda Toprak, üçüncü dönemde 'başkanlığa' yeniden talip olacakmış. Toprak'ın karşısına bir liste çıkacağı kesinleşmiş. Üstelik bu liste halen Toprak'ın yönetimindeki dört ismin katılımıyla oluşuyormuş. Para’dan Rahime Baş Uçar'ın öğrendiğine göre, Burcu Akdarı Toprak'ın karşısına Serkan Sevimin liderliğinde alternatif bir liste çıkacakmış.
 
Mezun.com, 444cicek.com gibi sitelerin kurucu ortağı olan Sevim, Türkiye'nin en büyük streaming ve platform servis sağlayıcısı olarak hizmet veren Medianova şirketinin kurucusu ve CEO'su. Sevim'in listesinde mevcut yönetimde bulunan ufuk Koç Yetkinlik Danışmanlıktan Pazarlama Okulu Başkanı Mert Tinik, Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu ile Citibank Ticari alıyormuş. Ayrıca Nef İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, E-Bebek'in kurucusu ve CEO'su Halil Erdoğmuş, Saxo Capital CEO'su Egemen Kaya, Kadoğlu Holding'den Yasin Kadoğlu, UN Roro Genel Müdür Yardımcısı Fuat Pamuklu gibi isimler de yer alacakmış. Halen GYİAD'ın Girişimci Komisyon Başkanı olan Serdar Sevim'e neden tek liste olarak seçime gitmediklerini sorduk.
 
Sevim, "Derneklerde taze kanın gerekli olduğuna inanıyoruz. Yönetimlerde maksimum iki dönem görev alınması gerektiği görüşündeyiz, istememize rağmen tek liste oluşturamadık" diyor. Sevim, halen derneğin GYİAD Akademi ile oluşan eğitim yönünü, kuracakları GYİAD TV ile KOBİ'lere ve gençlere açmayı planladıklarını söylüyor. "Pozitif düşünen girişimci" kavramını yaygınlaştırmak istediklerini belirten Sevim, "GYİAD'ın sesinin daha da yükselmesini istiyoruz" diye konuşuyor. (PARA DERGİSİ)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)