BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriGeleneksel bayram kredisi----

Geleneksel bayram kredisi

Geleneksel bayram kredisi
26 Eylül 2013 - 14:06 www.finansgundem.com

İş Bankası Geleneksel bayram kredisiyle nakde ihtiyacı olanların imdadına yetişiyor.

İş Bankası, yıllardır her bayram öncesinde başlattığı “Geleneksel Bayram Kredisi” kampanyası  ile bu bayramda da nakde ihtiyaç duyan müşterilerini bekliyor. 22 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanya ile serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, cazip faizlerle, 60 ay vadeye ve 35.000 TL’ye kadar farklı kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor.
İş Bankası, krediye başvurmak isteyen müşterileri için birçok birçok başvuru kanalı sunuyor. Anında Bankacılık Kanalları (Bankamatikler, İnternet Şubesi, 0850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesi, İşCep, İşPad, İşWap) aracılığıyla kolayca başvuru yapılabiliyor. SMS ile başvurmak isteyenlerse Nakit, TC Kimlik No, Kredi Tutarı, Aylık Gelirlerini aralarında boşluk bırakarak 4402’ye gönderebiliyor. Başvuruların cevabı hangi kanaldan başvurulduğuna bakılmaksızın hemen cep telefonlarına geliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)