BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGeçen hafta korkup kaçmış: İşte Putin'in gizli sarayı!----

Geçen hafta korkup kaçmış: İşte Putin'in gizli sarayı!

Geçen hafta korkup kaçmış: İşte Putin'in gizli sarayı!
26 Eylül 2022 - 13:43 www.finansgundem.com

Muhalif gazeteci Farida Rusamova, geçen hafta kısmi seferberlik ilan eden Rusya lider Putin'in, kendisine yönelik tepkilerden çekindiği için Valdai Gölü kıyısındaki lüks ve gizli sarayına kaçtığını aktardı.


Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kısmi seferberlik kararı almasından sonra bazı şehirlerde meydana gelen hükümet karşıtı gösterilerle ilgili dikkat çekici bir iddia muhalif Rus medyasından geldi.

Muhalif gazeteci Farida Rusamova, üç farklı kaynakta Putin’in gösteriler sırasında Moskova’dan kaçtığını duyduğunu söyledi. Rusamova, Putin’in Moskova ile St. Petersburg arasındaki Valdai Gölü’ndeki lüks sarayına kaçtığını dile getirdi.

Hafta sonu ülkenin 32 farklı noktasında düzenlenen eylemlerde göstericiler ile polis karşı karşıya gelmiş ve 724 gösterici gözaltına alınmıştı.

Sözcü'deki habere göre; Putin’in resmi programında bu ziyaretin yer almadığı belirtilirken Rusya Devlet Başkanı’nın en az Perşembe gününe kadar sarayında kalacağı öğrenildi. Putin’in bu sarayı sakladığı da belirtildi.

Sarayda ise her şeyin bulunduğu öğrenildi. Putin’in lüks sarayda “bedenini ve ruhunu dinlendirdiği” öne sürülürken sarayda üç katlı spa merkezi, yüzme havuzu, çamur banyosu ve güzellik salonu olduğu da öğrenildi.

Muhalif aktivist Alexei Navalni, Putin’in en sevdiği sarayın burası olduğunu açıklarken bu yapının sahibinin ise Yuri Kovalçuk isimli milyarder oligark olduğu öğrenildi. Kovalçuk’un Putin’in şahsi bankası olduğu da belirtildi.

Putin’in kısmi seferberlik ilanını açıkladığı çarşamba günü gizli saraya kaçtığı da Rusamova’nın öne sürdüğü iddialar arasında.

Rusya'da seferberlikten kaçmanın cezası 5 yıldan 10 yıla çıktı

 

Almanya Rusya'daki seferberlik karşıtı firarilere iltica hakkı tanıyacak

 

Kısmi seferberlik sonrası Rusya'dan Antalya'ya akın

 

Seferberlik ilanı sonrası Rusya'dan Finlandiya'ya geçişlerde artış


 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)