BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazze'de can kaybı 29 bini aştı----

Gazze'de can kaybı 29 bini aştı

Gazze'de can kaybı 29 bini aştı
19 Şubat 2024 - 14:12 www.finansgundem.com

İsrail'in halkı zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında öldürdüğü Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 107 artarak 29 bin 92'ye yükseldi.


Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in 136 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 107 Filistinliyi daha öldürdüğü aktarılan açıklamada, saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 29 bin 92'ye yükseldiği kaydedildi.

Son saldırılarda İsrail güçlerinin 145 Filistinliyi daha yaraladığı ve Gazze Şeridi'nde toplam yaralı sayısının da 69 bin 28'e ulaştığı bildirilen açıklamada, hâlen enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

İsrail, Gazzeli Yusuf bebeği ilk doğum günü kutlandıktan bir gün sonra öldürdü

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'ndeki saldırılara rağmen ailesinin ilk doğum gününü kutladığı Filistinli 1 yaşındaki bebeği, yaş gününden bir gün sonra öldürdü.

İsrail'e ait savaş uçaklarının dün Gazze'nin orta kesimlerindeki Deyru'l Belah kentine düzenlediği ve onlarca kişinin öldürüldüğü saldırılarda Filistinli Yusuf bebek de hayatını kaybetti.

Cumartesi günü Yusuf'un ilk yaş gününü kutlayan Filistinli aile, dün İsrail saldırısı nedeniyle hayatını kaybeden bebeğe son kez sarılarak veda etti.

Kurdi, "Bebek bezi ve doğum günü için dağıtmak üzere ikramlık şekerler almak için Refah'a gitmiştim. Döndüğümde evin bombalandığı ve torunumun şehit olduğu haberiyle sarsıldım." dedi.

Brezilya lideri Lula'dan İsrail'in Gazze saldırılarına "Hitler" tepkisi!

 

İngiltere'de binlerce kişi Gazze için sokağa çıktı!

 

Almanya 'Gazze'de insani ara verilmesi' çağrısını yineledi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)