BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya 'Gazze'de insani ara verilmesi' çağrısını yineledi----

Almanya 'Gazze'de insani ara verilmesi' çağrısını yineledi

Almanya 'Gazze'de insani ara verilmesi' çağrısını yineledi
16 Şubat 2024 - 20:03 www.finansgundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Gazze'nin Refah bölgesindeki durumun giderek endişe verici bir hal aldığını vurgulayarak, "Gazze'de insani ara verilmesi" çağrısını tekrarladı

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, 60. Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Almanya'nın, İsrail'in Hamas'a karşı meşru müdafaa hakkını desteklediğini ancak Tel Aviv'den de uluslararası hukuka uymasını beklediğini söyledi.

Yiyecek, içecek ve tıbbi bakımın bulunmayan bir yerin güvenli olmadığını belirten Baerbock, "Her şeyden önce insani bir araya ihtiyaç var." dedi.

Baerbock, Refah'ın tam Mısır sınırında olduğuna dikkati çekerek, "Dolayısıyla insanlar daha fazla güneye gidemezler, başka bir yöne gidemezler çünkü diğer tarafta deniz ve İsrail sınırı var." ifadesini kullandı.

İsrail'de yaptığı son görüşmelere atıfta bulunan Baerbock, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken de dahil birçok aktörle Refah konusunu görüştüğünü aktardı.

Baerbock, "Refah'a sığınan 1 milyondan fazla insan için güvenli alanlara ihtiyacımız var. Sadece güvenli kaçış koridorlarına değil uzun vadede gerekli altyapıya sahip güvenli yerlere de ihtiyacımız var." diye konuştu.

Almanya’nın BDDK’sından Deutsche Bank’a son uyarı

 

Alman ekonomisi için küçülme beklentileri artıyor

 

Almanya NATO harcama hedefi̇ne ulaştı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)