BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti üç ihraç gerçekleştirecek----

Garanti üç ihraç gerçekleştirecek

Garanti üç ihraç gerçekleştirecek
02 Şubat 2015 - 08:17 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, 4-6 Şubat'ta 1 banka bonosu ve 2 tahvil ihracını gerçekleştirecek

Garanti Bankası, 4-6 Şubat 2015 tarihleri arasında, aynı anda farklı vadelerde 1 banka bonosu ve 2 tahvil ihracını gerçekleştirecek. İhraç edilecek 88 günlük ve büyüklüğü 300 milyon TL nominal olan bononun faizi, referans alınan Hazine Bonoları faizinin yaklaşık 45 baz puan üzerinde olacak. 368 günlük ve büyüklüğü 300 milyon TL nominal olan tahvil, yıllık %8,75 basit  faiz oranıyla ihraç olacak, 728 günlük ve büyüklüğü 50 milyon TL nominal olan sabit kupon ödemeli tahvil ise referans alınan Devlet Tahvilleri faizinin 100 baz puan üzerinde getiri sağlayacak.
 
Bono ve tahvillerin toplam halka arz büyüklüğü nominal 650 milyon TL olacak. Bu miktardan fazla talep gelmesi durumunda, nominal tutar 900 milyon TL’ye kadar artırılabilecek. Minimum talep tutarı nominal 10.000 TL olacak bono ve tahviller, halka arz yöntemiyle satışa sunulacak. Halka arz süresi sona erdikten sonra, müşteriler dilediği zaman bono alım ve satımını ikincil piyasalardan yapabilecek. Yatırımcılar vade sonuna kadar beklerse, üzerinde belirtilen faiz oranı doğrultusunda nominal getiriyi alabilecek ya da ara dönemde, o anki piyasa fiyatı üzerinden satış yapabilecek. Tahviller ve bono, Borsa İstanbul Tahvil Bono piyasasında işlem görecek.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, “Garanti Bankası olarak, yatırımcıların, mevcut ekonomik konjonktürdeki kazançlı ve alternatif ürün arayışına, yüksek getiri olanağı sağlayan ve güvenli bir yatırım aracı olan banka bonosu ve tahvillerimiz aracılığıyla cevap veriyoruz. Yatırımcılarımızı piyasa koşulları hakkında bilgilendirerek beklentilerine en uygun ve getirisi en yüksek yatırım araçlarını sunuyoruz. Garanti Bankası Bonosu ve tahviller, yüksek getirisiyle yatırımcıları memnun ederken, diğer yandan Garanti güvencesinin ve uzmanlığının da ayrıcalığını yaşatıyor. Önümüzdeki dönemde de, avantajlı ve farklı risk tercihlerine yönelik yeni yatırım araçları tasarlamaya devam edeceğiz.” dedi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)