BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası'na iki ödül birden----

Garanti Bankası'na iki ödül birden

Garanti Bankası'na iki ödül birden
18 Ocak 2019 - 10:50 www.finansgundem.com

Türkiye’de dijital bankacılığın öncülerinden Garanti, World Finance tarafından bu yıl da ‘Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası’, Garanti Cep de ‘Türkiye’nin En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması’ seçildi.

Türkiye’de dijital bankacılık alanındaki yatırımlarıyla sektörüne öncülük eden Garanti Bankası, uluslararası arenada takdir görmeye ve ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni yıla da önemli ödüllerle başlayan Garanti, dünyanın önde gelen iş ve finans platformlarından World Finance’in düzenlediği ‘Dijital Bankacılık Ödülleri 2018’ kapsamında, üst üste ikinci kez ‘Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası’ seçilirken; mobil uygulaması Garanti Cep de ‘Türkiye’nin En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması’ ödülüne layık görüldü. Dijital kanallarının gücü, geliştirdiği yenilikçi hizmet ve uygulamalarıyla müşterilerinin hayatına değer katan Garanti, World Finance’ten aldığı ödüllerle Türkiye’de dijital bankacılıktaki öncülüğünü bir kez daha göstermiş oldu. 

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Garanti olarak, dünyada bankacılık sektörünün saygın platformlarından Wold Finance tarafından son iki yıldır üst üste ‘Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası’ ve mobil uygulamamız Garanti Cep ile ‘En İyi Mobil Bankacılık’ ödülüne layık görülmekten son derece mutluyuz. Zira bu ödüller, dijitalleşme yolculuğunda, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ve fark yaratan öncü konumumuzla attığımız adımların ne kadar doğru olduğunu göstermesi bakımından bizim için büyük anlam taşıyor. Müşterilerimize şubelerimizden verdiğimiz hizmetlerin neredeyse tamamını artık internet ve mobil kanallarımızdan da sunuyoruz. Her geçen gün daha iyisini geliştirmek için de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sunduğumuz bu değerin müşterilerimizin yanında uluslararası arenada da kıymet görmesi, Garanti için olduğu kadar ülkemiz bankacılığı adına da bizlere gurur veriyor. Dijital bankacılık alanında geleceği öngören ürün ve hizmet stratejimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya, öncü ve örnek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)