BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaraylı yönetici o sözleri yalanladı----

Galatasaraylı yönetici o sözleri yalanladı

Galatasaraylı yönetici o sözleri yalanladı
06 Mayıs 2014 - 01:04 www.finansgundem.com

Galatasaraylı yönetici Demirkol, Anadolu Ajansı'nın servis ettiği "Aziz Yıldırım salona gelirse almayın" haberi için "Böyle bir talimat vermedim" dedi

Galatasaray ile Fenerbahçe kadın basketbol takımları arasındaki final mücadelesinde gergin anlar damga vururken ilginç bir olay da yaşandı. Anadolu Ajansı, Galatasaraylı yönetici Necati Demirkol'un emniyet görevlilerine "Aziz Yıldırım'ı salona almayın" dediğini abonelerine geçti. Maç sonu Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Demirkol ise böyle bir talimat vermediğini söyledi.

İşte Anadolu Ajansı'nın geçtiği haber;

"Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, emniyet görevlilerinden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın gelmesi halinde salona alınmamasını istedi. Demirkol, emniyet görevlilerine, Yıldırım'ın tribüne çıkması durumunda yaşanabilecek olaylara vurgu yaparak, "Şike davasından infazı kesinleşmiş birisini tribüne oturtup da provokasyon yapmasına izin vermem. Galatasaray ve Fenerbahçe önemli değil ama olay çıkarsa burada insanların hayatı tehlikeye girer. Siz emniyet olarak buna karşı çıkmalısınız" dedi.

Necati Demirkol'un Hürriyet'e maç sonu yaptığı açıklama ise şu şekilde;

"Aziz Yıldırım'ı salona almayın gibi bir ifade asla kullanılmadı. Tam tersine bütün görevlilere kim gelirse gelsin bizim misafirimiz ve en iyi şekilde ağırlamalıyız dedik. Ancak şu varki Fenerbahçe idarecileri bench'in arkasında oturmak istedi. Fakat biz bunu kabul etmedik. Çünkü burası Ultraslan taraftar grubunun yer aldığı tribünün hemen önü idi. Ve bu takdirde hem sporcular hem de sporseverler adına riskli bir durum söz konusu olurdu. Kısaca olmayacak duaya amin diyemezdik. Fenerbahçe yöneticilerini salonda oturabilecekleri en güvenli yere aldık."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)