BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a CSKA darbesi----

Galatasaray'a CSKA darbesi

Galatasaray'a CSKA darbesi
15 Şubat 2014 - 00:08 www.finansgundem.com

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'ndaki maçta Galatasaray Liv Hospital, Rusya'nın CSKA Moskova takımına 74-71 yenildi

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'ndaki  6. hafta maçında Galatasaray Liv Hospital, Rusya'nın CSKA Moskova takımına 74-71 yenildi. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan CSKA Moskova, Krstic ve Hines'in sayılarıyla 3. dakika içinde 8-2 öne geçti. Ancak Mensah Bonsu, Cenk Akyol ve Erceg ile sayılar bulan Galatasaray Liv Hospital, periyodun bitimine 4 dakika 53 saniye kala 11-11 eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra karşılıklı sayılarla devam eden maçta periyodun bitimine 2 saniye kala Kaun'un basketiyle CSKA Moskova, birinci periyodu 23-21 önde tamamladı. 

Maça Arroyo, Hairston, Cenk Akyol, Erceg ve Mensah Bonsu ilk 5'i ile başlayan Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman, ilk periyotta oyuncu değişikliği yapmadı. Ataman, ilk oyuncu değişikliğini ikinci periyodun bitimine 7 dakika 41 saniye kala Cenk'in yerine Ender Arslan'ı alarak gerçekleştirdi.

İkinci periyoda Fridzon, Jackson ve Micov'un basketleriyle 10-0'lık seriyle başlayan CSKA Moskova, 14. dakikada farkı 12 sayıya (21-33) çıkardı. Bu periyotta ilk sayısını çeyreğin bitimine 5 dakika 10 saniye kala Sinan Güler'in 3 sayılık basketiyle bulan Galatasaray Liv Hospital, Hairston'un sayılarıyla farkı azaltmaya başladı. Periyodun sonunda Ender Arslan'ın arka arkaya iki 3 sayılık basketiyle sarı-kırmızılı ekip, devrenin bitimine 1 dakika 6 saniye kala farkı 3 sayıya kadar (34-37) indirdi. Periyodun son dakikasında Teodosic'in 3 sayılık basketine yine Ender 3 sayılık basketle karşılık verince, ilk yarı 40-37 CSKA Moskova'nın üstünlüğüyle sona erdi. 

Maçın ikinci yarısına Krstic'in sayılarıyla başlayan konuk ekip, 22. dakikada farkı 8 sayıya (39-47) çıkardı. Ender Arslan ve Arroyo ile 3 sayılık basketler kazanan Galatasaray Liv Hospital, periyodun bitimine 3 dakika kala Domercant'ın 3 sayılık basketiyle karşılaşmada ilk kez öne geçti: 52-51. Periyodun kalan dakikalarında Arroyo ve Mensah Bonsu ile etkili olan ev sahibi ekip, son periyoda da 58-56 önde girdi. 

Son periyotta hücumda sayı üretmekte zorlanan Galatasaray Liv Hospital karşısında CSKA Moskova, Krstic ve Micov'un basketleriyle 11-0'lık seri yakalayarak, maçın bitimine 4 dakika 15 saniye kala 9 sayılık fark yakaladı: 58-67. Bu periyotta ilk basketini bitime 4 dakika 5 saniye kala Ender Arslan'la bulan Galatasaray Liv Hospital, Hairston ve Arroyo'nun 3 sayılık basketleriyle bitime 31 saniye kala farkı 4 sayıya (69-73) düşürdü. Sarı-kırmızılar, Arroyo'nun maçın bitimine 19 saniye kala attığı basketle farkı 2 sayıya kadar indirdi. CSKA Moskova hücumunda Khryapa, bitime 14 saniye kala faul atışlarından birini sayıya çevirdi: 71-74. Ancak Galatasaray Liv Hospital hücumunda Mensah Bonsu, kötü bir atış yapınca CSKA Moskova karşılaşmadan 74-71 galip ayrıldı. 

Top 16 turunda ilk 3 maçını kaybeden, sonra üst üste 2 karşılaşmasını kazanan sarı-kırmızılılar, böylece 4. yenilgisini aldı. CSKA Moskova ise 6. maçında 5. galibiyetini elde etti. 

Cenk sakatlandı
Maçın son periyodunda sakatlanan sarı-kırmızılı oyuncu Cenk Akyol, oyuna devam edemedi. 

Karşılaşmanın bitimine 6 dakika 50 saniye kala pota altında bir pozisyonda yerde kalan Cenk'e ilk müdahale saha içinde yapıldı. Cenk Akyol, daha sonra salondan sedyeyle götürüldü. 

Galatasaraylı taraftarlar maçın son anlarında bir pozisyonda hakem kararlarına büyük tepki gösterdi. Maçın sonunda da taraftarlar hakemlere tepki gösterirken, bazı taraftarlar sahaya yabancı maddeler attı. 

Karşılaşmayı az sayıda CSKA Moskova taraftarı da izlerken, Galatasaraylı taraftarlar konuk ekip taraftarlarına maç sonunda tepki gösterdi. 

Bu arada, karşılaşmayı 11 bin 400 kişinin izlediği açıklandı. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmazer15 Şubat 2014 00:39

    yazıya bakılırsa bu site galatasaray düşmanı bir site galiba başlık ve içerik daha farklı olabirdi yanılıyormuyum (bence hayır)