BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaG8'e göre en kötü geride kaldı----

G8'e göre en kötü geride kaldı

G8'e göre en kötü geride kaldı
18 Haziran 2013 - 06:59 www.finansgundem.com

Kuzey İrlanda'da bir araya gelen G8 liderleri, küresel ekonomide en kötünün geride kaldığını söyledi

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın yardımcılarından biri, istihdam ve büyümenin desteklenmesine odaklanan Kuzey İrlanda'daki zirvede G8 liderlerinin küresel ekonomi için en kötünün geride kaldığını söylediğini aktardı.
Yetkili, Kuzey İrlanda'nın Enniskillen kasabasında düzenlenen ve 2 gün sürecek olan toplantıların ilk gününün sonunda, ekonomik beklentiler zayıf olsa da, ABD, Euro Bölgesi ve Japonya'daki politika yapıcıların önlemleri ve gelişmekte olan ülkelerin direnci sayesinde aşağı yönlü risklerin azaldığını söyledi.
Çin ekonomisinin ilk çeyrekte yavaşlayarak, küresel ekonominin zayıfladığı endişelerine neden olması üzerine G8 liderlerinin üzerindeki büyümeyi destekleme ve işsizliği azaltma baskısı arttı. Yatırımcıların Fed'in parasal genişleme önlemlerini azaltmaya hazırlanmasından ötürü endişelendiği dönemde Euro Bölgesi ekonomisi ikinci yılında da daralırken, İngiltere çift dipli resesyondan toparlanma sergiledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)