BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFuat Erbil’den 50 günde Türkiye turu----

Fuat Erbil’den 50 günde Türkiye turu

Fuat Erbil’den 50 günde Türkiye turu
12 Kasım 2015 - 16:24 www.finansgundem.com

Garanti Bankası Genel Müdürü Erbil’in Türkiye çapındaki 24 Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiği, 1000 şube müdürüyle görüştüğü ortaya çıktı.

FINANSGUNDEM.COM

70 gün önce Garanti'nin direksiyonuna geçen Fuat Erbil, 50 günde Türkiye’yi dolaştı. Akla ilk gelen soru haliyle ‘Neden?’ Çünkü, 16 yıl Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Garanti Bankası’nda 2 Eylül itibarıyla ‘Genel Müdür’ koltuğuna oturan Fuat Erbil, ‘nabız tutma’ icraatını şu sözlerle açıklamıştı: “Marmara’dan başlamak üzere, bölge toplantıları yaparak bölgeye bağlı şubelerin müdürleriyle bir araya gelmeye başlıyoruz…”

1000 ŞUBE MÜDÜRÜYLE BULUŞTU

Bonus’un yeni uygulaması BonusFlaş’ın tanıtım toplantısında Garanti Bankası Genel Müdürü olduktan sonra ilk kez medya ile buluşan Fuat Erbil’in bu sözü, haliyle gazetecilerle sohbette de masaya geldi. Erbil de ayaküstü, Eylül ve Ekim aylarında Garanti Bankası’nın Türkiye çapındaki 24 Bölge Müdürlüğü’nü ziyaretinden, bin şube şube müdürüyle  buluşmasından söz etti. Peki, bu devrialem kaç gün sürdü? Yanıt hemen geldi: “50 gün..."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)