BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFrankfurt Türkgücü’nden dev proje----

Frankfurt Türkgücü’nden dev proje

Frankfurt Türkgücü’nden dev proje
18 Şubat 2018 - 10:47 www.finansgundem.com

Frankfurt Sportamt'tan 1800 metrekare yer aldıklarını söyleyen Frankfurt Türkgücü Başkanı Hüseyin Adalı, 2.7 milyon eroluk spor kompleksi yapmak için harekete geçti.

Frankfurt Türkgücü Başkanı Hüseyin Adalı, 99 yıllığına Frankfurt Sportamt'tan 1800 metrekarelik yer aldıklarını açıkladı. Adalı, arazinin üzerine yaklaşık 2 milyon 700 bin euroya mal olması planlanan bir spor kompleksi inşa edeceklerini söyledi. Dev yatırım nedeniyle Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldmann’ı ziyaret eden Türkgücü yöneticileri, 26 Şubat'ta da Hessen Eyalet İçişleri Bakanı’nı da ziyaret edeceklerini, önemli projeyi  hayata geçirmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade ettiler. Kulüp yöneticilerinin Feldmann’ı ziyaretinde, Başkan Hüseyin Adalı’ya, Frankfurt Belediye Başkanı Danışmanı Tarkan Akman, Türkgücü İkinci Başkanı  Ali Osman Akman,  Adnan Erden ve Abdurrahim Kurtiş de eşlik etti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sporcu18 Şubat 2018 13:13

    Sporcu ve yöneticileri tebrik ederim. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur. Öte yandan, bu gurbetçiler kesin yandaş, yoksa haber olmazdı. Yazık. Ne hale geldik.

  • Ne mutlu Türk'üm diyene!18 Şubat 2018 20:50

    Bu gutbetçiler tam bagimsiz laik Atatürkiye taraftari. Ulus ve üniter-Atatürk'ün kurdugu- Türkiye'nin yilmaz savunuculari. Sag olsunlar, yollari açik olsun.