BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaForbes panzehiri açıkladı!----

Forbes panzehiri açıkladı!

Forbes panzehiri açıkladı!
30 Temmuz 2013 - 13:49 www.finansgundem.com

Steve Forbes, istikrarlı dolar ve düz gelir vergisinin Dow Jones Endeksi'ni 25,000 puana taşıyacağını savundu

Forbes dergilerinin sahibi ve eski ABD başkan adaylarından Steve Forbes, ABD'nin ekonomik sorunlarının panzehirinin istikrarlı dolar ve düz gelir vergisi olduğunu söyledi.
Anahtarın, yeniden değeri sabit bir dolara, altın kadar iyi bir dolara sahip olmak olduğunu savunan Forbes, doları değersizleştiren politikaların Bush yönetimi döneminde başladığını ve Obama yönetiminde de devam ettiğini belirtti.
Forbes, doları desteklemede başarısız olmanın en çok çalışan insanlara zarar verdiğini, "Şu an da bunun olduğunu görüyoruz" dedi.
Steve Forbes, istikrarlı dolar, yeni bir basitleştirilmiş vergi uygulaması ve Obamacare sağlık programına baştan başlanmasıyla ekonominin 1980'lerde temel reformlar yapıldığında olduğu gibi hızlı bir şekilde güçleneceğini savundu.
Nominal olarak yüksek olsalar da reel bazda hisselerin hâlen 1990'ların sonunun altında seyrettiğine dikkat çeken Forbes, bahsettiği temel hamlelerin yapılması hâlinde 2 yıl içind Dow Jones Endeksi'nin de 20-25,000 puanı göreceğini ileri sürdü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)