BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFlaş gelişme! Zelenskiy'den ateşkes çağrısı----

Flaş gelişme! Zelenskiy'den ateşkes çağrısı

Flaş gelişme! Zelenskiy'den ateşkes çağrısı
20 Şubat 2022 - 17:05 www.finansgundem.com

Ukrayna lideri Zelenskiy'den olası bir Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili ortamı sakinleştirecek bir açıklama geldi. Zelenskiy, barışın yanında olduğunu dile getirerek, 'derhal ateşkes' çağrısında bulundu.

Suların durulmadığı Rusya Ukrayna ilgili peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Batılı devletler olası bir Rusya Ukrayna savaşı üzerinde dururken, Rusya ise bir son dakika açıklamasında bulunarak 'savaş' kelimesini bile sevmediğini söyledi.

DERHAL DİYEREK AÇIKLADI

Öte yandan Ukrayna lideri Vladimir Zelensky'den bir son dakika açıklaması geldi.Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy Rusya yanlısı ayrılıkçılar ile Ukrayna güçleri arasındaki çatışmaların son günlerde yoğunlaştığı ülkenin doğusunda derhal ateşkes çağrısında bulundu. Zelenskiy, 'derhal ateşkes çağrısında' bulundu. Gerginliğin azalmasını istediğini dile getiren Ukrayna lideri barışın yanında olduklarını dile getirdi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

Bakan ayrıca Ukrayna'nın Rusya ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) ile birlikte katıldığı Üçlü Temas Grubu içindeki barış görüşmelerini desteklediğini söyledi. Zelenskiy, Twitter'da "Barış sürecinin yoğunlaştırılmasından yanayız. TCG'nin derhal toplanmasını ve derhal bir sessizlik rejiminin getirilmesini destekliyoruz." dedi.

Ukrayna: Rusya derhal durdurulmalı

 

Ukrayna'da patlama ve bombardıman sesleri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)