BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'da patlama ve bombardıman sesleri----

Ukrayna'da patlama ve bombardıman sesleri

Ukrayna'da patlama ve bombardıman sesleri
20 Şubat 2022 - 14:08 www.finansgundem.com

Reuters'ın aktardığı bilgiye göre Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk kentinde patlama sesi duyuldu.Ukrayna, yaklaşık bir saat kadar önce Donbas'taki 7 kontrol bölgesinden birinin ağır bombardıman altında olduğunu açıklamıştı

Olası Rusya Ukrayna savaşı tüm dünyanın korktuğu bir durum olarak geçerliliğini korumaya devam ediyor. Rusya Ukrayna krizi ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Gelen bir son dakika bilgisine göre ise Reuters, Ukrayna'nın Donbas bölgesinde patlama seslerinin geldiğini duyurdu.

VATANDAŞLARA 'DİKKATLİ OLUN' ÇAĞRISI

Reuters'a konuşan bir kişi, ayrılıkçıkların elindeki Donetsk kentinde art arda patlama seslerinin duyulduğunu söyledi. Bölgedeki hoparlörden vatandaşlara dikkatli olmaları söylendi. Patlamanın kaynağı netlik kazanmaddı.

GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Bir saat kadar önce ise Ukrayna bombardıman nedeniyle Donbas'taki kontrol noktasını geçici olarak kapattığını duyurmuştu.
Yapılan açıklamaya göre Donbas'ta 7 kontrol noktası var ve biri ağır bombardımana maruz kaldı

Yapılan açıklamada, 'gerilimin tırmanması' nedeniyle sivil nüfusun güvenliğinin garanti edilmediği göz önüne alınarak tehdit süresi boyunca noktanın kapalı kalacağı ifade edildi.

122 KEZ İHLAL EDİLDİ

Hükümet güçlerini ve ayrılıkçarı ayıran hatta yaşanan bombardıman olayları geçen haftaya gören hızla arttı. Ukrayna, yaptığı son açıklama Rusya'nın ateşkesi 122 kez ihlal ettiğini söylerken, Rusya iddiaları keskin bir dille yalanlıyor. Ukrayna'daki Rus yanlısı ayrılıkçılar ise Ukrayna ordusu tarafından saldırıya uğradığını iddia ediyor.

Kalın: Türkiye, Ukrayna krizinde üzerine düşeni yapmaya devam edecek

 

Biden, Ukrayna kriziyle ilgili açıklama yapacak

 

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk'te şiddetli patlama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)