BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFirst Lady ünivresitede ders verecek----

First Lady ünivresitede ders verecek

First Lady ünivresitede ders verecek
04 Eylül 2021 - 19:10 www.finansgundem.com

ABD'nin First Lady'si Jill Biden, önümüzdeki hafta üniversitede ders verecek. Kuzey Virginia Üniversitesi'nde yapılacak ders 13 hafta boyunca salı ve perşembe günleri yapılacak

ABD Başkanı'nın eşi Jill Biden, Delta varyantının ülke genelinde yayılmasına rağmen Beyaz Saray'dan ayrılıp üniversitede ders vermeye geri dönmeyi planlıyor.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Jill Biden, ailelere ve öğretmenlere gönderdiği bir mesajda, “Çocuğunuzun ve okulunuzun eşim Joe'nun kalbinde olduğunu bilmenizi isterim. O, ülkemizin bu pandemiyi yenmesine ve yaralarını sarmasına yardımcı olmak için çok çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Washington Post'a göre, First Lady 13 hafta boyunca her Salı ve Perşembe günü Kuzey Virginia Üniversitesi’nde ders verecek.

Jill Biden, eşinin ve yönetiminin okulları açık tutmak ve öğrencileri korumak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti.

Ayrıca Kovid-19 aşılarına olan güvenini dile getiren First Lady, "Aşıların ve maske takmanın bu virüse karşı mevcut en iyi korumayı sağladığını biliyoruz" dedi.

The Sun gazetesine göre Jill Biden, Beyaz Saray'dan üniversiteye giderken ve kampüsteyken gizli polis tarafından takip edilecek.

ABD'de Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 650 bine dayandı

 

AB ve İngiltere'den Taliban kararı

 

ABD'de Kovid-19 aşıları için 3. doz onayı gecikecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)