BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan bayrama özel kredi----

Finansbank'tan bayrama özel kredi

Finansbank'tan bayrama özel kredi
26 Haziran 2015 - 12:01 www.finansgundem.com

Finansbank, Bayrama Özel sunduğu Tanışma Kredisi ile Bayram sevincini ikiye katlıyor

Finansbank’tan ilk defa ihtiyaç kredisi kullanacaklar bu sene çifte Bayram yapıyor. Finansbank’ın bayrama özel sunduğu aylık 1.14 faizli Tanışma Kredisi ile tüm ihtiyaçlar önceden rahatlıkla karşılanabiliyor. Kredi fırsatından yararlanarak hayatını kolaylaştırmayı seçenlere,  bayram sevincini ailesi ve sevdikleriyle yaşamak kalıyor.

Finansbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, Finansbank’ın aylık yüzde 1.14 faiz oranlı Bayrama Özel Tanışma Kredisi’nin, her tutarda ve 36 aya varan tüm vadelerde geçerli olduğunu belirterek, “Müşterilerimiz, bayramın gelmesiyle artan ihtiyaçlarını karşılamak için nakit arayışına giriyor. Biz de Finansbank olarak müşterilerimizin bütçelerini rahatlatmak için bu kampanyayı düzenledik. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi.

24 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında devam edecek Finansbank’ın cazip kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin, TC Kimlik numaralarını 5030’a göndererek başvuruda bulunması yeterli. Kampanya ile ilgili olarak Finansbank şubelerinden ve www.finansbank.com.tr adresinden detaylı bilgi alınabilir.
 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)