BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFilm gibi soygun!----

Film gibi soygun!

Film gibi soygun!
26 Eylül 2013 - 10:46 www.finansgundem.com

İstanbul'un göbeğinde 2 milyon Euro ile evine giden Libyalı İşadamı, ellerinde pompalı tüfek bulunan 5 saldırgan tarafından gasp edildi

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'ndan aldığı 2 milyon Euro ile evine giden Libyalı İşadamı, ellerinde pompalı tüfek bulunan 5 saldırgan tarafından gasp edildi. Saldırganlar izlerini kaybettirdi.
Libyalı işadamı T.Y., İstanbul Atatürk Havalimanı'na giderek şirketine ait parayı kargo bölümünden teslim aldı. İki çanta dolusu yaklaşık 2 milyon Euro'yu bagaja koydu. Eminönü'ne doğru yola çıkan işadamının otomobiline, Zeytinburnu Adnan Menderes Bulvarı'na geldiği sırada plakası belirlenemeyen bir otomobil arkadan çarptı.
İşadamı da otomobilini yol kenarına çekti. Çarpan otomobilden inen ve ellerinde pompalı tüfek bulunan saldırganlar, bir el havaya ateş etti.
OTOMOBİLLERİNİ ATEŞE VERDİLER
Ardından işadamını etkisiz hale getirerek, bagajdaki para dolu çantaları aldılar. İki araçla geldikleri tespit edilen 5 saldırgan olay yerinden hızla kaçtı. Bir süre sonra ise Gazi Mahallesi'nde olayda kullandıkları otomobilleri ateşe verdi.
Polisin kamera görüntülerini mercek altına aldığı olayda Libyalı işadamı da ifade vermek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro'ya götürüldü. İşadamı saldırganları tanımadığını bildirdi. Soruşturma sürüyor.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilker26 Eylül 2013 13:59

    evet eft bedava değil ama 1500 tl de hiç değil arkadaşım insanlar böyle kulaktan dolma bilgilerle yaşadıkları sürece eldeki paraları havaya çok uçururlar.not:100.000 tl ye 30 tl eft parası alınıyor bu ülkede

  • Hasan26 Eylül 2013 12:04

    Gecenlerde bir tanidigimin tapudan bankaya giderken 150bin lirasini gasp ettiler. EFT felan demis birisi de, EFT bedava sanki duzensiz bir ulke oldugumuz icin o da fais fiyatla. Iki sube arasi icin en az 1500tl para niye versin insan tabi ki eliyle tasiyor, guveniyor ulkesinin polisine. Guvenmekle hata yaptigini cok gec anliyor ama. Zaten calan adamda bulundu ama guya organize sube sudur budur derken para kayboldu tabi. Adamlar ne diye banka soysun ki, banka subelerinde o kadar para yok. Basi bos bir ulke olduk, millet hala ucuz politika derdinde, Misir, Suriye, Rabiya sudur budur derken kendi ulkemizi unutturdular. Inanilir gibi degil su olaylar, 10 sene once Rusya'da olurdu buna benzer seyler, hep tedirgin olurduk para ile dolanirken, simdi orasi buradan cok daha guvenli.

  • YNG26 Eylül 2013 11:16

    Bu nasıl bir iş adamı 2 milyon EURE böyle taşınmaz insanın aklına başka şeyler geliyor banka eft denilen bir şey var