BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFilistin'e destek için imza verdi, işinden oldu----

Filistin'e destek için imza verdi, işinden oldu

Filistin'e destek için imza verdi, işinden oldu
06 Kasım 2023 - 01:27 www.finansgundem.com

New York Times Magazine dergisinde yazarlık yapan Jazmine Hughes, Filistin'e destek veren bir bildiriye imza atmasının ardından 'yayın politikalarını ihlal etmek' gerekçesi ile istifa ettirildi

New York Times Magazine dergisinin yazarı Jazmine Hughes, Filistin'e desteğini belirttiği bir bildiriye imza atmasının ardından "yayın politikalarını ihlal etmesi" gerekçe gösterilerek istifa ettirildi.

New York Times’ın haberinde, gazetenin pazar baskısındaki New York Times Magazine dergisinde yazarlık yapan Jazmine Hughes’in, “Filistinlilere destek veren ve İsrail’in Gazze’deki kuşatmasını protesto eden bir bildiriye imza atarak yayın politikalarını ihlal etmesinin ardından istifa ettiği” bildirildi.

BİLDİRİYİ İMZALADI, 'YAYIN POLİTİKALARINI İHLAL ETTİ'

Haberde, Hughes’in kamuya açık bir bildiriye imza atmasının yayın politikasını ihlal ettiğini savunan derginin editörü Jake Silverstein’in, “Kendisiyle bu tür taraf alma ve kamusal protestolara katılma arzusunun New York Times’da gazeteci olmakla bağdaşmadığı hakkında konuştuk ve ikimiz de istifa etmesi gerektiği sonucuna vardık.” ifadesine yer verildi.

Hughes’in, “Gazze’deki Savaşa Karşı Yazarlar (Writers Against the War on Gaza)” isimli grubun, “İsrail’in Filistinlilere yönelik yok etme saldırılarının ve bölgedeki gazetecilerin ölümlerinin kınandığı” bildiriye imza attığı aktarılan haberde, Hughes’in konuya ilişkin yorum yapmayı reddettiği kaydedildi.

Söz konusu bildirinin imzacılarından ve dergiye katkıda bulunan yazarlardan Jamie Lauren Keiles de 3 Kasım’da X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, “kişisel nedenlerle” dergiden ayrıldığını duyurmuştu.

Ünlü CEO, İsrail'i eleştirdi işinden oldu

 

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ni ikiye bölerek tamamen kuşattı

 

Gazze'de şiddetli saldırılar: İnternet ve iletişim kesildi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)