BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFibabanka gençlerle büyüyor----

Fibabanka gençlerle büyüyor

Fibabanka gençlerle büyüyor
31 Mayıs 2016 - 13:04 www.finansgundem.com

Üniversitelerden yeni mezun olacak 60 genç, kariyerlerine Fibabanka bünyesinde açılan eğitim programı ile adım atıyor

Türkiye’nin yenilikçi ve dinamik bankası Fibabanka, gençleri odağında tutmaya devam ediyor. Yaş ortalaması 26 olan genç bankacı adayları, MT (Management Trainee ), ST (Sales Trainee) ve OPST (Operations Trainee) olarak, yaz dönemini kapsayan iki ay boyunca yoğun bir mesleki gelişim eğitimi görecek. Hem sınıf ortamında hem de iş başında güncel bankacılık, temel yönetim eğitimleri ve davranışsal eğitimleri kapsayan programlara katılacak gençler, aynı zamanda Fibabanka’nın Özyeğin Üniversitesi işbirliği ile ortak düzenlediği “Fibabanka Bankacılığın ÖzÜ Sertifika” programına da katılabileceklerdir.

Bekir Dildar: Hem gençler için hem bizim için kazanım

Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:
“Fibabanka’nın işe alım politikalarının başında, yeni mezun adayları bünyemize katmak bulunuyor. Bu bakış açımızı ilk günden beri bankamızın değerleri içerisinde “Gelişen Gençlik” başlığı ile vurguluyoruz. Gençliğe yaptığımız yatırımın hem bizler hem de mesleğe yeni başlayacak genç arkadaşlarımız için karşılıklı bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. Kendisi de 5 yıllık genç bir banka olan Fibabanka, dinamizmi, enerjisi ve yenilikçi yönleriyle gençler için oldukça cazip bir tercih. Buna karşılık, gençlerin yetenekleri, yaratıcılıkları, heyecan ve istekleri de bizim için çok değerli.”

Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapacaklar

Fibabanka’nın mesleki eğitim programına alınan genç bankacı adayları, hem İstanbul’da hem de Fibabanka Şubelerinin bulunduğu diğer illerde görev yapacaklar. 1.500’e yakın çalışanı bulunan Fibabanka’da, 2015 yılında 107 genç MT/ST/OPST olarak göreve başladı. Banka, öncelikli olarak İktisadi ve İdari Bilimler, Bankacılık ve Sigortacılık ile Fen/ Mühendislik bölümlerinden MT,ST,OPST alımı yapıyor.

Fibabanka’da MT olmak

Zühre Hilal Tüylüoğlu / 2015 MT’si

“Fibabanka’da bankacılığı, Hüsnü Özyeğin’in kendi öğrencilerinden öğrenme şansına sahibim. Bankamızın hızla büyüyen, dinamik bir yapısı var. Yeni mezun olarak, yüksek enerjimizle bu büyümeye sağladığımız katkıyı görmek heyecan verici.”

Gözde Şahin / 2013 MT’si

“Yeni mezun genç adaylara verilen önemin her aşamada hissedildiği Fibabanka’da iş hayatıma ilk adımı atmış olmak benim için mutluluk verici bir deneyim.

Gelişen bir organizasyon içerisinde yer almak, birlikte büyüyor ve gelişiyor olmak gençler için bir akademiden çok daha fazlasını sunuyor.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)