BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerli yıldıza çizmeden talip var----

Fenerli yıldıza çizmeden talip var

Fenerli yıldıza çizmeden talip var
16 Nisan 2013 - 15:17 www.finansgundem.com

Yıldızın futbolcu sarı-kırmızılı İtalyan kulübünden aldığı teklife ne dedi

Eskişehirspor karşılaşmasında galibiyet golünü atan Cristian Baroni fileleri havalandırdıktan sonra gözyaşları içinde kalmıştı. Star'dan Aygün Özipek'in haberine göre, bu görüntü sonrası Brezilyalı futbolcunun sevinçten ağladığı yorumları yapılmıştı. Ancak Baroni’nin ağlamasının asıl nedeninin ayrılık olduğu ileri sürüldü. Bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve üç kulvarda yarışan Kanarya’da 10 gol atarak öne çıkan Sambacı’ya Roma’dan teklif geldiği öğrenildi.
Mayıs 2014’e kadar kontratı var
Bir süredir Baroni’yi yakından takip eden Romalı yöneticiler menajeri aracılığıyla yıldız futbolcuya teklif götürdü. İtalya Ligi’nde oynama fikri kendisine cazip gelen sarı-lacivertli oyuncunun da İtalyanlar’a prensipte olumlu yanıt verdiği ifade edildi. Ancak 2014 yılı mayıs ayına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Sambacı, transferinin gerçekleşmesi için öncelikle kulübüyle anlaşılmasını sonra da kendisinin sözleşme imzalayabileceğini söyledi.
Kanarya 12 milyon euro istiyor
Fener’de yönetimin bir yıllık sözleşmesi kalması nedeniyle iyi bir teklif geldiğinde transfere sıcak baktığı, ancak 12 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep edeceği belirtildi. İtalyanlar’ın bu teklife vereceği yanıt transferdeki rotayı belirleyecek. Öte yandan Baroni bu sezon Süper Lig’de 4, Avrupa’da 3 ve Türkiye Kupası’nda da 3 gol kaydetti. Brezilyalı oyuncunun gol attığı 8 maçın tamamında Fenerbahçe sahayı galibiyetle terk etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)