BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye çifte müjde----

Fenerbahçe'ye çifte müjde

Fenerbahçe'ye çifte müjde
10 Aralık 2013 - 13:43 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacakları belli olmayan iki futbolcu Caner ve Sow için Ömer Temelli'den müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme önereceği iddia edilen Caner için Ömer Temelli twitter üzerinden yaptığı açıklamada, milli futbolcuyla sözleşme imzalayacaklarını ve Caner'in takımda kalacağını belirtti. Bu arada önümüzdeki sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Fenerbahçe'de oynadığı sezonlar içindeki en düşük parayı alacak olan Sow için de Ömer Temelli müjdeyi verdi.
Ersun yanal göreve geldikten bu yana yıldızı parlayan, geçtiğimiz sezon da özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin, yaptığı 9 asistle birçok takımın radarına takılmıştı. Genç yaşta Rus devi CSKA Moskova'ya transfer olan Caner Erkin, milli takımda da gösteriği performansla Premier Lig takımlarının da dikkatini çekmişti. Ancak Caner Erkin'in takımda kalacağı ve Fenerbahçe'den ayrılmayacağı ifade edildi. Fenerbahçe'ye Fransa'nın Lille takımından transfer olan Moussa Sow da saı lacivertli takımla yeni sözleşme yapacak. Ayrıca Fenerbahçe'den de bu süre içnde ayrılmayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)