BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe için olağanüstü önlem----

Fenerbahçe için olağanüstü önlem

Fenerbahçe için olağanüstü önlem
30 Temmuz 2013 - 21:17 www.finansgundem.com

Salzburg polisinin yaklaşık 10 bin Fenerbahçe taraftarının geleceğini hesaplayarak kent tarihinin en sıkı güvenlik önlemlerini aldığı belirtildi

Fenerbahçe ile Salzburg takımları arasında yarın Salzburg’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesi Avrupa kentinin yetkililerini endişeye sevk etti. Avusturya basınında yer alan haberlere göre dev mücadele öncesinde güvenlik önlemleri için kırmızı alarm verildi. Karşılaşmanın oynanacağı Red Bull Arena Stadı’nın tıklım tıklım dolu olacağı, kente yaklaşık 10 bin Türk taraftarının da gelmesinin beklendiği belirtildi.
Salzburg güvenlik birimlerini en çok endişelendiren konunun ise kentin durumu ve Fenerbahçe taraftarının fanatikliği olduğu ifade edildi. Buna göre çok kalabalık ve fanatik bir taraftar kitlesine sahip olmayan Red Bull Salzburg takımının maçlarının genelde sakin geçmesinden dolayı, maç günlerinde kentteki güvenlik seviyesinin belli bir derecenin üstüne çıkmadığı ve bu yüzden polisin büyük çapta organizasyonlara alışık olmadığı kaydedildi. Avusturya’nın diğer kentlerinin yanı sıra özellikle Almanya’dan önemli oranda bir taraftar akını olacağını öngören yetkililerin Avrupa’nın en fanatik taraftarlarından biri olarak gördükleri Fenerbahçelilere karşı büyük bir hazırlığa giriştikleri ve her zamankinden çok daha büyük güvenlik tedbirleri aldıkları bildirildi.
Stadın yeni seyirci rekoruna ev sahipliği yapacağı da öne sürüldü. 2006 yılında Rapid Wien’e karşı oynanan karşılaşmada 26 bin seyircinin bulunduğu Fenerbahçe karşılaşmasında ise tribünlerde 30 bin ya da üzerinde izleyicinin olmasının beklendiği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)