BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Costa ile anlaştı mı?----

Fenerbahçe Costa ile anlaştı mı?

Fenerbahçe Costa ile anlaştı mı?
07 Eylül 2017 - 03:10 www.finansgundem.com

Sarı-lacivertli ekip, Chelsea’nin süper golcüsü Diego Costa’ya yıllık 4.5 milyon euro önerdi Yıldız futbolcu ise 5 milyon euro talep etti. Avrupa’yı sarsacak transfer her an gerçekleşebilir

Transfer döneminin bitmesine iki gün kala Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, kısa süre önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen Chelsea'li Diego Costa'nın peşine düştü. Fenerbahçe, İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği golcü futbolcu için menajer Ahmet Bulut'a tam yetki verdi.

ARADAKİ FARK ÇOK AZ

Dün kulüp binasında Ahmet Bulut'la bir araya gelen yöneticiler, bir yıllığına kiralamak istedikleri Costa'ya yıllık 4.5 milyon euro verebileceklerini belirtti. Ahmet Bulut yıldız futbolcuya öneriyi iletti. 28 yaşındaki golcü, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktı ancak rakamın 5 milyon euro'ya çıkarılması talebinde bulundu.

SATIŞTAN YÜZDE 75 PAY

Fenerbahçe daha önce nabzını yokladığı Chelsea ile dün bir görüşme daha gerçekleştirdi. İngiliz kulübü kiralamaya sıcak bakmadı. Bunun üzerine F.Bahçe, Costa'yı uygun bir rakama bonservisiyle almayı ve sonraki satışından yüzde 75 pay önerince İngilizler yumuşadı. Taraflar arasındaki görüşmeler yoğun şekilde sürüyor.
.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)