BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFBI: Tarihin en kara günü!----

FBI: Tarihin en kara günü!

FBI: Tarihin en kara günü!
03 Şubat 2021 - 13:52 www.finansgundem.com

ABD'de çocuklara yönelik istismar suçlarıyla mücadele eden iki FBI ajanı, bir apartman dairesini aramaya geldiklerinde meydana gelen silahlı çatışmada öldü, üç ajan da yaralandı.

ABD'de çocuklara yönelik istismar suçlarıyla mücadele eden iki FBI ajanı, Florida eyaletindeki bir apartman dairesini aramaya geldiklerinde meydana gelen silahlı çatışmada hayatını kaybetti, üç ajan da yaralandı.

FBI bu olayı 'tarihinin en kanlı' günlerinden biri olarak duyurdu. FBI'ın Miami saha ofisi başkanı George Piro, şüphelinin arama yapmak için gelen ajanlara ateş açtığını söyledi. Şüphelinin ise intihar ettiğine inanılıyor.

FBI Direktörü Christopher A. Wray, öldürülen iki ajanın isimlerinin Daniel Alfin ve Laura Schwartzenberger olduğunu söyledi ve her ikisini de çocuklara karşı suçları soruşturma konusunda uzmanlaştığını belirtti.

FBI Miami Ajanı Michael D. Leverock, yaralı ajanlardan ikisinin tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığını, durumlarını stabil olduğunu söyledi. Wray, diğer ajanın hastaneye gitmesine gerek olmadığını ifade etti.

Piro düzenlediği basın toplantısında, "Bugün bu korkunç olay ailemizin en iyi iki üyesini aldı. Onlar FBI'ın değerli üyeleriydi ve sonsuza kadar kahraman olacaklar. Her zaman onların nihai fedakarlığını onurlandıracağız." dedi.

Olay sırasında Beyaz Saray'da göçmenler hakkında çalışma yapan ABD Başkanı Joe Biden, olayı öğrenir öğrenmez "Ajanlar hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Aileleri için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

FBI, Washington'daki Ulusal Muhafızları soruşturuyor

 

Trump ve FBI arasında 'Antifa' krizi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)