BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'ye derbi öncesi iki şok!----

F.Bahçe'ye derbi öncesi iki şok!

F.Bahçe'ye derbi öncesi iki şok!
16 Mart 2015 - 09:18 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz ve Mehmet Topal şoku yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olurken, Egemen Korkmaz'ın maça ilk 11'de başlaması şaşkınlık yarattı. Sarı-lacivertli takımın önceki gün yaptığı idmanda sakatlanan tecrübeli futbolcunun Gençlerbirliği maçında forma giyme olasılığının düşük olduğu biliniyordu.

FORMAYI KENDİSİ İSTEDİ

Antrenman sırasında ters bir hareket yapan ve sol dizinde ağrıları olan Egemen'e bugün gerekli iğne tedavisinin yapıldığı, ardından tecrübeli futbolcunun kendisini test ettiği öğrenildi. Gençlerbirliği maçı öncesi son yapılan kontrolde kıkırdakta bir sorun olmadığı tespit edilmişti. Ağrıları azalan Egemen Korkmaz bu gelişmenin ardından oynamak isteyince Teknik Direktör İsmail Kartal da formayı Egemen'e verdi.

42 DAKİKA DAYANABİLDİ

Zorlu maça ilk 11'de başlayan Egemen Korkmaz, ilk 30 dakikalık bölümden sonra sahada aksamaya başladı. 37. dakikada Fenerbahçe'nin 1-0 yenik duruma düşmesinin ardından Egemen, teknik heyete 'değişiklik' işareti yaptı ve kendisini daha fazla zorlamak istemedi. Bunun ardından 42. dakikada Fenerbahçe'de Egemen'in yerine Bekir İrtegün oyuna dahil oldu.

BEŞİKTAŞ DERBİSİNE YETİŞMESİ ŞÜPHELİ

Egemen Korkmaz'ın son durumu henüz netlik kazanmazken, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde oynayıp oynayamayacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak.

BİR ŞOK DA MEHMET TOPAL'DAN

Fenerbahçe'nin başarılı yıldızı Mehmet Topal'ın, Gençlerbirliği maçına sol dizindeki sakatlığı nedeniyle iğne ile çıktığı öğrenildi. Maçın ardından yine ağrısı olan tecrübeli futbolcunun zor yürüdüğü gözlendi. Sol diz iç yan bağlarında kanaması olan Mehmet Topal'ın durumu, yarın (16 Mart) çekilecek MR'ının ardından belli olacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)