BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçeli futbolcular izin istedi!----

F.Bahçeli futbolcular izin istedi!

F.Bahçeli futbolcular izin istedi!
09 Nisan 2015 - 07:40 www.finansgundem.com

Silahlı saldırının etkisinden kurtulamayan Fenerbahçeli oyuncular normale dönmek için teknik heyetten üç gün izin istedi

Sarı-lacivertli takımın yerli ve yabancı futbolcuları dünkü antrenman öncesi İsmail Kartal’la görüşerek İstanbul’da kaldıkça yaşadıkları travmanın süreceğini dile getirdi. Saldırının izlerini futbolla silmeyi planlayan Kartal’ın, oyuncuların izin talebine olumlu yönde yanıt vermediği ancak konuyu yönetime taşıyacağı belirlendi.

Milliyet'in haberine göre, Fenerbahçeli futbolcular dün sabah antrenmandan önce sürpriz biçimde Teknik Direktör İsmail Kartal’dan izin istedi.  Çaykur Rizespor maçı sonrasında Trabzon Havalimanı’na giderken kafile otobüsünün kurşunlanmasının etkisini üzerlerinden bir türlü atamayan sarı-lacivertli futbolcular dünkü çalışma öncesi bu durumu Kartal ile paylaştı. Yabancılar başta olmak üzere futbolcular yaşananlardan dolayı büyük bir travma  yaşadıklarını dile getirdi.

‘Ailelerimiz etkilendi’

Süper Lig’in bir hafta ertelendiğini ifade eden sarı-lacivertli oyuncuların üç günlük izin talebinde bulunduğu belirlendi. İstanbul’da kaldıkça olayın etkisinden kurtulamayacaklarını vurgulayan futbolcular özellikle ailelerin bu durumdan etkilendiğine dikkat çekti.

Teknik patron İsmail Kartal ise silahlı saldırının olumsuz izlerini futbol ile aşmayı planlıyor. Sarı-lacivertli oyunculara antrenmanlar öncesi bireysel çalışmalar veren Kartal yaşanan travmanın tek ilacının futbola odaklanmak olduğuna inanıyor.

Ancak Fenerbahçeli futbolcuların aksi görüşte olması ve izin ısrarı, İsmail Kartal’ın kararını gözden geçirmesine sebep oldu. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu ile birlikte hareket eden sarı-lacivertli teknik adam yapılacak görüşmelerin ardından oyunculara talepleri ile ilgili son kararını bildirecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)