BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den dev miting hazırlığı----

F.Bahçe'den dev miting hazırlığı

F.Bahçe'den dev miting hazırlığı
14 Haziran 2013 - 11:33 www.finansgundem.com

Sarı lacivertli taraftarlar UEFA'nın merkezinin bulunduğu Nyon'da büyük bir miting yapmayı planlıyor

UEFA tarafından Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe kulüp olarak resmi savunmasını vermeye hazırlanırken sarı lacivertli taraftarlar da UEFA'nın merkezinin bulunduğu Nyon'da büyük bir miting yapmayı planlıyor.
Türkiye'deki ve Avrupa'daki Fenerbahçe taraftar dernekleri miting için hazırlıklara başlarken çok büyük bir sarı lacivertli kitlenin kulübün savunmasını vermeden önce UEFA merkezinde gövde gösterisi yapması bekleniyor.
UEFA'DAN TÜRK FUTBOLU İÇİN OLUMLU SİNYALLER
Hürriyet'te yer alan haber göre, Sarı lacivertli taraftarlar büyük bir kitle toplamak için de şimdiden organizasyonları hızlandırdılar. Fotoğraflar ve videolarla bugünden itibaren internette miting çağrıları başlayacak. Ayrıca yine Twitter'da da etkili biçimde çalışmayı planlayan sarı lacivertli taraftar grupları miting gününe kadar trend topiclerle de herkesi mitingden haberdar etmeyi amaçlıyor.
Taraftar grubu gözetmeksizin
22 Haziran'da yapılması planlanan mitinge Avrupa'daki Fenerbahçe dernekleri ve Türkiye'de organize olacak derneklerle 'Maça gider gibi' bir hazırlık yapılacağı ve yaklaşık 40-50 bin kişilik bir katılımın olacağı belirtildi. Fenerbahçeliler'in taraftar sitesi 12numara.org'nin bugünden itibaren özellikle Türkiye'deki sarı lacivertli tarftarları organize etmek için yoğun bir çalışma içine gireceği belirtildi. Bu mitinge herhangi bir taraftar grubu gözetmeksizin tüm Fenerbahçeliler'in katılması çağrısı yapıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)