BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFatih Terim: Yarın maçtan sonra...----

Fatih Terim: Yarın maçtan sonra...

Fatih Terim: Yarın maçtan sonra...
11 Kasım 2016 - 19:51 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağımız Kosova maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli futbolcular Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder ve Kaan Ayhan ile birlikte 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda yarın Kosova ile oynayacağımız maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte Fatih Terim'in açıklamaları:

"Yarın çok önemli bir maçımız var. 24 saat kala maça Kosova maçının dışında hiçbir soruya cevap vermeyeceğim. Maçtan sonra ne isterseniz sorabilirsiniz. İmkanımız olursa konuşabiliriz ki basın toplantısı var. Her maç çok önemli. Her rakip saygı duyulacak bir rakip. Bizim de en ufak sıkıntıya tahammülümüz yok. Bundan evvelki düştüğümüz o tuzağa müsade etmek istemiyorum. Yarın maçtan sonra dediğim gibi konuşuruz."

"Kadroya giremeyen 4 kişiyi açıklamayacağım. Bu gece 23.00'e kadar listeyi vermek zorundayız. Antrenmandan sonra belli olur. 1-2 sıkıntılı oyuncumuz var. Bazı mevkilerde fazla alternatifimiz var. İyi bir 27 kişiyle başladık. Gönül isterdi ki devam edelim ama görünen bu."

"Hırvat beraberliği ile önemli bir puanla başlayıp sonra galip gelememek istemediğimiz bir şey. Realist gözle bakacak olursak Ukrayna ile 2-0'dan 2-2 yapmak başarılı, kendi sahamızda kazanamamak başarısızlık. İzlanda'yı yenemememiz doğal karşılanabilir. EURO 2016'ya gitmenin başarısını yaşayamadık. Çok önemli bir başarıydı. Hollanda'nın olmadığı bizim olduğumuz bir turnuva... Uzun zamandır galip gelemiyoruz. Umut edelim yarın buradan başlarız. Biz 3 puan aldıkça yukarıdaki yerimizi alacağız. Bizim bu Hırvat maçının beraberliği, İzlanda maçının mağlubiyeti... En önemli 2 deplasmanı atlatmış bulunuyoruz. En önemlisi evimizde kaybettiğimiz 2 puan. O yüzden olaya böyle bakalım. Umarım yarın galibiyetlere başlarız. Bundan sonraki maçlar için hem moral hem puan olarak devamı gelir."

KAPTANLIK SORUSUNA CEVAP
"Takım içinde böyle bir sıkıntı yok. Arda daha fazla milli olduğu için olmuştu. Mehmet, Arda sırayla gidiyor. Bir sıkıntı yok yani."

"Almanya ve diğer ülkelere olan ilgi alakamız biliniyor. Bunların başında Tolgay var. Daha önce oynamadı A takımda. Daha önceden Almanya'yı seçtiği için bizde oynama şansı yoktu. Tolga ve yakınlarıyla konuştuk. İsteğim bizde oynaması. Kerem bir an evvel tercihini yapmalı. 1-2 oyuncu daha var, şimdilik söylemeyeyim. Oyuncuların çok uzun süredir hukuki işlemlerini bekliyoruz. "

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)