BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'FastPay' uygulmasına büyük ödül----

'FastPay' uygulmasına büyük ödül

'FastPay' uygulmasına büyük ödül
11 Kasım 2013 - 16:20 www.finansgundem.com

DenizBank'ın Ocak ayında tanıttı fastPay uygulamasına deniz aşırı ödül geldi...

DenizBank’ın mobil cüzdanı fastPay, uluslararası prestijli ödül platformlarından biri olan Banking Technology tarafından 14’üncüsü düzenlenen Banking Technology Awards 2013’te “En İyi Ödeme Sistemi” dalında Büyük Ödül’e layık görüldü.
Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile dikkat çeken DenizBank, dünyada bir benzeri olmayan mobil cüzdan uygulaması fastPay ile uluslararası bir başarıya imza attı. DenizBank’ın Ocak 2013’te tanıttığı mobil cüzdanı fastPay, uluslararası arenada prestijli ödül organizasyonları arasında yer alan ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Banking Technology Awards 2013’te “En İyi Ödeme Sistemi” dalında Büyük Ödül’e layık görüldü.
fastPay uygulaması daha önce The Banker’ın düzenlediği Teknoloji ve İşlem Bankacılığı’nda İnovasyon Ödülleri’nde, ‘Mobil Bankacılıkta İnovasyon’ dalında birincilik ödülüne layık görülmüştü.
Aralarında BNP Paribas, JP Morgan, RBS, Wachovia Bank, Mc Kinsey ve HSBC Holding gibi büyük finansal veya danışmanlık kurumlarının üst düzey (CIO, CEO vb.) yöneticilerinin bulunduğu jüri tarafından Büyük Ödül’e layık görülen DenizBank, böylelikle bankacılık sektörüne kazandırdığı öncü teknolojik uygulamaların farkını uluslararası arenada ortaya koymuş oldu.
“Dijital alandaki başarılarımız deniz aşırı ödüllerle taçlandırılıyor”
DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dijital alandaki başarılarının deniz aşırı ödüllerle taçlandırılmasından büyük gurur duyduklarını kaydetti. Ateş, “Türkiye nüfusu 29 yaş ortalaması ile genç bir nüfusa ve aynı zamanda yaklaşık olarak 65 milyon GSM kullanıcısına sahip. Mobil cihaz kullanımının da yaygınlaşmasına paralel olarak, mobil bankacılık uygulamalarına ilgi her geçen gün artıyor. Biz de DenizBank olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak, “Hayat Deniz’de güzel” mottomuzun altını dijital platformlarda da doldurmak üzere bu alanda birçok öncü uygulama hayata geçiriyoruz. fastPay’i benzerlerinden farklı kılan en önemli özellikler; para transferinde gönderici ve alıcının DenizBank müşterisi olmasına gerek kalmadan işlem yapabilmesi, sesle para gönderme ve kullanıcıların restoranda kasaya gitmeden direkt mobil uygulamanın içinden ödeme yapabilmesi. Uygulamamızda DenizBank ATM’lerinden kartsız para çekebilme özelliği de var. fastPay’in adını uluslararası platformlara yazdıran başta Dijital Kuşak Bankacılığı ekibi olmak üzere tüm kullanıcılarına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)