BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFacebook'a hastag özelliği geliyor----

Facebook'a hastag özelliği geliyor

Facebook'a hastag özelliği geliyor
13 Haziran 2013 - 16:52 www.finansgundem.com

Twitter’ın önemli bir özelliği yakında Facebook’ta başlıyor.

mashable.com blog sitesinde yayınlanan bir haberde, Twitter’ın en önemli özelliklerinden biri olan ve daha sonra diğer sosyal ağlar tarafından da kullanılmaya başlanan hastag - etiketler nihayet Facebook’ta da başlıyor.
Facebook üzerinde hashtag’ler aynı Twitter, Instagram veya Tumblr’da olduğu gibi kullanılacak ve aynı konuyla ilgili farklı paylaşımları kolay bir şekilde keşfetmeyi sağlayacak. Yapılan açıklamaya göre Facebook üzerinde hashtag’lerin üç temel kullanım şekli olacak. Kullanıcılar Facebook üzerindeki durum güncellemeleri ve paylaşımlarına hashtag ekleyebilecekleri gibi, diğer servislerden taşınan hashtag’ler de tıklanabilir olacak. Ayrıca hashtag’ler Facebook aramasına da dahil edilecek.

Hashtag’lerle ilgili mahremiyet endişelerine gelince, Facebook hashtag yapısının site üzerindeki var olan mahremiyet ayarlarını değiştirmediğini, içerisinde hashtag kullanılmış olsun ya da olmasın tüm kullanıcıların bundan sonra da sadece kendileri ile paylaşılmış olan içerikleri görüntüleyebileceklerini ve bunun dışında kalan içeriklere erişemeyeceklerini açıkladı.

Bu açıklama ile birlikte hashtag’lerin Facebook’ta kullanılmaya başlanacağı kesinleşmiş oldu fakat bir anda tüm kullanıcılar için kullanılabilir olmayacak. Hashtag kullanımı kademeli olarak devreye sokulacak ve tüm kullanıcıların bu özelliğe sahip olması zaman alabilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)