BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFacebook nereden para alacağını şaşırdı----

Facebook nereden para alacağını şaşırdı

Facebook nereden para alacağını şaşırdı
15 Şubat 2013 - 17:12 www.finansgundem.com

Kısa bir süre önce mesajlaşmayı ücretli hale getiren Facebook şimdi de bu uygulama için para alacak...

Sosyal medya devi Facebook bu kez de arkadaşlarının içeriklerini paylaşanlardan para alacak.
Facebook'un bir süredir konuşulan ücretli mesaj servisi çok tartışılmış ve "Facebook para kazanmak için her yolu deniyor" yorumları yapılmıştı. Zira kullanıcılar artık kişi listesinde olmayanlara mesaj atmak istediğinde Gelen Kutusu'na ulaşmak için 1 dolar ödemesi gerekiyordu.
Bu mesaj ücretinin öncesinde ise kullanıcıların ücret ödeyerek iletilerini paylaşabileceği bir özellik hizmete girdi. Böylece kullanıcılar artık paylaşımlarını tüm arkadaş listesinin ekranına getirebiliyor. Normal paylaşımlarda (ücretsiz olanlar) paylaşılan herhangi bir içeriği arkadaş listesinin sadece bir kısmı görebiliyor.
Son olarak ise Facebook bu kez "arkadaşının içeriğini paylaş" özelliğini ücretli hale getiriyor. Örneğin arkadaşınız bir içerik paylaştı. Eğer bu içeriği kendi arkadaş listenizde herkesin görmesini istiyorsanız artık ödeme yapmanız gerekecek ve bir anlamda kullanıcılar arkadaşlarının paylaşımlarını yayarak onlara yardımcı olacak.
Henüz test aşamasında olan hizmetin ne zaman yayınlanacağı bilinmezken, Facebook'un başka hangi özellikleri paralı hale getireceğini ise merakla bekliyoruz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)